Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντσελότι: «Θα παίξουν με Σεβίλλη Κρόος και Ροντρίγκες»

Αντσελότι: «Θα παίξουν με Σεβίλλη Κρόος και Ροντρίγκες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/8/2014 01:18
Επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της Ρεάλ αναμένεται να κάνουν στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ οι Τόνι Κρόος και Χάμες Ροντρίγκες όπως αποκάλυψε ο Κάρλο Αντσελότι. «Αυτή τη στιγμή οι Κεντίρα και Ντι Μαρία είναι παίκτες της Ρεάλ», δήλωσε.

Η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Τρίτη (12/8, 21:45) τη Σεβίλλη για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε πως θα χρησιμοποιήσει τους νεοαποκτηθέντες Τόνι Κρόος και Χάμες Ροντρίγκες:

«Ο Κρόος και ο Χάμες θα παίξουν. Ο Χάμες μπορεί να παίξει σε κάθε θέση στην επίθεση. Η θέση του είναι στα πλάγια, ωστόσο μπορεί να παίξει και πίσω από τον σέντερ φορ, όπως έκανε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Κρόος είναι σπουδαίος παίκτης και προφανώς βελτιώνει το ρόστερ μας».

Για τα προβλήματα τραυματισμού του Ρονάλντο: «Ο Ρονάλντο προπονείται σε φουλ ρυθμούς χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα. Κάνει ότι χρειάζεται και είναι έτοιμος για το παιχνίδι. Έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε την περασμένη σεζόν.

Για το αν θα παίξει ο Μπέιλ: «Πιστεύω ότι ο Μπέιλ θα είναι ακόμα καλύτερος τη φετινή σεζόν. Δεν ξέρω αν θα παίξει κόντρα στη Σεβίλλη. Όλοι σχολιάζουν το γεγονός ότι θα παίξει στη πατρίδα του (σ.σ. ο αγώνας γίνεται στο Κάρντιφ), όμως πιθανότατα θα μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή».

Για τα σενάρια αποχώρησης των Κεντίρα και Ντι Μαρία: «Ο Κεντίρα είναι παίκτης της Ρεάλ και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Ο Ντι Μαρία έχει προπονηθεί και είναι έτοιμος για το παιχνίδι. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Αυτή τη στιγμή οι Κεντίρα και Ντι Μαρία είναι παίκτες της Ρεάλ».

Για το αν πιστεύει ότι πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα για να μείνει στον πάγκο της Ρεάλ: «Ας μην ξεκινήσουμε στραβά. Είναι η πρώτη συνέντευξη Τύπου και ήδη μιλάτε για το αν θα χάσω τη δουλειά μου. Είναι αλήθεια ότι η Ρεάλ πρέπει να κερδίζει συνέχεια και δουλεύουμε σκληρά για να βελτιώσουμε την ομάδα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θέλουμε να επαναλάβουμε ότι πετύχαμε την περασμένη σεζόν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.