Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κομιούνιτι Σίλντ: Το σήκωσε με τριάρα στη Σίτι η Άρσεναλ (video)

Κομιούνιτι Σίλντ: Το σήκωσε με τριάρα στη Σίτι η Άρσεναλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2014 18:53
Ο πρώτος τίτλος της νέας σεζόν στην Αγγλία ανήκει στην Άρσεναλ, καθώς οι «κανονιέρηδες» πήραν μεγάλη νίκη με 3-0 απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στο Γουέμπλει και κατέκτησαν το Κομιούνιτι Σίλντ (Σούπερ Καπ Αγγλιας). Καθόρλα (22’), Ράμσεϊ (42’) και Ζιρού (62’) τα γκολ.

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ έδειξε ικανή πως μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, καθώς κέρδισε με 3-0 την Μάντσεστερ Σίτι και κατέκτησε το Κομιούνιτι Σίλντ για 13η φορά στην ιστορία της.

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 22’ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με σουτ του Καθόρλα, ενώ τρία λεπτά είχαν ευκαιρία με τον Σανόγκο για δεύτερο γκολ.

Κομιούνιτι Σίλντ: Το σήκωσε με τριάρα στη Σίτι η Άρσεναλ (video)
Η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 38’, με τον Νασρί να μην καταφέρνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Κολάροφ και τέσσερα λεπτά μετά η Άρσεναλ «έγραψε» το 2-0, με τον Ράμσεϊ να χρίζεται σκόρερ μετά από αντεπίθεση των Λονδρέζων.

Στην επανάληψη, η Σίτι μπήκε πιο δυνατά και είχε δοκάρι στο 53’με κεφαλιά του Γιόβετιτς, ενώ ο ίδιος στο 56’ είδε τον Σέζνι να του λέει «όχι», αποκρούοντας εντυπωσιακά το σουτ του Μαυροβούνιου φορ.

Και εκεί που οι πρωταθλητές Αγγλίας πίεζαν για να επιστρέψουν στο παιχνίδι, ο Ολιβιέ Ζιρού με απίστευτο σουτ εκτός περιοχής στο 62’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, καθώς στη συνέχεια η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να απαντήσει, μην μπορώντας να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του Σέζνι με εξαίρεση μια κεφαλιά του Μπογιάτα στο 89’. Χρόνο συμμετοχής από τον Βενγκέρ πήρε ο Τζοέλ Κάμπελ, ο οποίος πέρασε στο 86ο λεπτό.

Αυτό ήταν το 13ο Κομιούνιτι Σίλντ που κατακτά η Άρσεναλ, η οποία έγινε η πρώτη Κυπελλούχος Αγγλίας που κατακτά το τρόπαιο μετά την Τσέλσι το 2009, ενώ σημείωσε την μεγαλύτερη νίκη στο θεσμό μετά το 1998 όταν οι «κανονιέρηδες» είχαν κερδίσει με το ίδιο σκορ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Σέζνι, Ντεμπισί, Κονσιελνί (46’ Μονρεάλ), Τσέιμπερς, Γκίμπς, Αρτέτα, Γουίλσιρ (68’ Φλαμινί), Ράμσεϊ (86’ Κάμπελ), Αλέξις (46’ Τσάμπερλεϊν), Καθόρλα, Σανόγκο (46’ Ζιρού)

Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Καμπαγιέρο, Κλισί, Μπογιατά, Νάσταζιτς, Κολάροφ, Νάβας (85’ Σινκλέρ), Φερνάντο, Τουρέ (61’ Ζουκουλίνι), Νασρί (46’ Σίλβα), Γιόβετιτς, Τζέκο (61’ Μίλνερ)



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.