Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αφελάι: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός» (video)

Αφελάι: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2014 16:47
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Ιμπραΐμ Αφελάι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 1+2 χρόνια και ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους». «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός», δήλωσε ο παίκτης.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ιμπραΐμ Αφελάι στον Ολυμπιακό, με τον 28χρονο εξτρέμ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2015, με δυνατότητα επέκτασης για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο Ολλανδός άσος, ο οποίος στο παρελθόν αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στους «ερυθρόλευκους»

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη:


Αφελάι: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός» (video)
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ιμπραΐμ Αφελάι. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2015, με δυνατότητα επέκτασης της συμφωνίας για τα επόμενα 2 χρόνια.

Καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό! Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις, έχοντας υπογράψει με την ομάδα μας;

Νιώθω υπέροχα! Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι ο Ολυμπιακός θέλει να με αποκτήσει ένιωσα ενθουσιασμό και χαίρομαι που είμαι εδώ τώρα!

Πως εξέλαβες την υποδοχή του κόσμου στο αεροδρόμιο;

Όταν έφτασα και είδα ότι ο κόσμος ήταν τόσο χαρούμενος που με είδε, μου μετέδωσε πολύ έντονα ευχάριστα συναισθήματα! Ανυπομονώ να περάσουμε μαζί με τον κόσμο μία σπουδαία χρονιά!

Το UEFA Champions League αποτελεί πάντα ένα σπουδαίο κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή;

Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. Δεν έχει σημασία για εμένα το αν παίζει ή όχι στο Champions League. Είναι μία ομάδα η οποία στοχεύει πάντα στο να παίρνει πρωταθλήματα! Ελπίζω να μπορέσουμε μαζί να κάνουμε ωραία πράγματα τη σεζόν που έρχεται!

Ανυπομονείς για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων;

Σίγουρα! Ανυπομονώ και να προπονηθώ με τους νέους συμπαίκτες μου. Να τους γνωρίσω! Από εκεί και πέρα, θυμάμαι που είχα αγωνιστεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο παρελθόν και οι φίλαθλοι ήταν ιδιαίτερα φανατικοί! Πλέον θα είναι και με εμένα! Αυτό με κάνει και νιώθω πολύ όμορφα!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.