Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Γκέλες για Μαρσέιγ, Λιλ, με το δεξί η Σεντ Ετιέν (videos)

Σαμπιονά: Γκέλες για Μαρσέιγ, Λιλ, με το δεξί η Σεντ Ετιέν (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2014 00:22
Δεν κατάφεραν να πάρουν νίκη στην πρεμιέρα του Σαμπιονά Μαρσέιγ και Λιλ, καθώς η πρώτη ήρθε ισόπαλη 3-3 στην έδρα της Μπαστιά, ενώ η δεύτερη έμεινε στο 0-0 στην έδρα της κόντρα στη Μετς. Με το δεξί η Σεντ Ετιέν, 2-0 στην έδρα της Γκινγκάμπ.

Παρότι πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 62’, η Μαρσέιγ δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο επίσημο ντεμπούτο του Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της, καθώς η Μπαστιά του Κλοντ Μακελελέ (πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής) κατάφερε να ισοφαρίσει για το τελικό 3-3 στην Κορσική.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 8ο γκολ με δυνατό μακρινό σουτ του Μαμπουλού, ωστόσο η Μαρσέιγ έφερε… τούμπα το ματς με κεφαλιά του Ζινιάκ (11’) και αυτογκόλ του Ρομαρίκ (17’).

Στο 62’ ο Ζινιάκ «έγραψε» το 3-1 με δεύτερο προσωπικό γκολ, ωστόσο η Μπαστιά με πέναλτι του Ταλό (66’) και γκολ του Μαμπουλού (73’) κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

«Κόλλησε» η Λιλ, με το… δεξί η Σεντ Ετιέν


Σαμπιονά: Γκέλες για Μαρσέιγ, Λιλ, με το δεξί η Σεντ Ετιέν (videos)
Ισοπαλία και για τη Λιλ, καθώς έμεινε στο 0-0 με την νεοφώτιστη Μετς στην έδρα της, αφήνοντας έτσι δύο βαθμούς. Αντίθετα με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σεντ Ετιέν, η οποία με δύο γκολ του Ερντίντς (39’, 90+2’ πεν.) κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας την κυπελλούχο Γαλλίας, Γκινγκάμπ.

Νίκη και για τη Μπορντό, η οποία στο ντεμπούτο του Σανιόλ στον πάγκο της, κέρδισε με 1-0 την Μονπελιέ εκτός έδρας χάρη σε τέρμα του Ντιαμπατέ (17’). Μεγάλη εμφάνιση για την Καέν η οποία κέρδισε με 3-0 εκτός έδρας τη Εβιάν, ενώ η Νις επικράτησε με 3-2 της Τουλούζ.

Τέλος, η Ναντ επικράτησε με 1-0 της Λανς χάρη σε τέρμα του Μπαμού (65’).




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.