Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκησε την ΚΠΡ ο ΠΑΟΚ (video)

Νίκησε την ΚΠΡ ο ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2014 19:21
Φιλική νίκη με 1-0 στην έδρα της ΚΠΡ πήρε ο ΠΑΟΚ χάρη σε αυτογκόλ του Ντιν (67’). Σοβαρός τραυματισμός για Κωνσταντινίδη.

Καλό πρόσωπο έδειξε ο ΠΑΟΚ στο φιλικό παιχνίδι με την ΚΠΡ στο Λονδίνο, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε αυτογκόλ του Ντιν (67’) και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει των αγώνων με τη Ζίμπρου.

Η ομάδα του Αναστασιάδη έδειξε καλό πρόσωπο στην άμυνα, καθώς στο πρώτο μέρος δεν απειλήθηκε σημαντικά από την αγγλική ομάδα, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία.

Ωστόσο στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 46’ κατάφερε να απειλήσει με σουτ του Κλάους, έπειτα από πάσα του Μακ, όμως ο Γκριν μπλόκαρε. Τρία λεπτά μετά οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ συνεργάστηκαν ξανά, με τον Κλάους να σημαδεύει το δοκάρι σε κενή εστία!

Τελικώς το γκολ ήρθε στο 67’, καθώς μετά από σέντρα του Περέιρα, ο Ντιν έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του! Στα υπόλοιπα λεπτά, η ΚΠΡ προσπάθησε να απαντήσει, έχοντας καλή στιγμή στο 72’ με σουτ του Χένρι που απόκρουσε εντυπωσιακά ο Γιακουμής, κρατώντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.

Στα άσχημα ο σοβαρός τραυματισμός του Κωνσταντινίδη, ο οποίος υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και θα χρειαστεί να μείνει για τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.