Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναστασιάδης: «Πιο έτοιμη η Ζίμπρου αλλά όλα εξαρτώνται από μας» (video)

Αναστασιάδης: «Πιο έτοιμη η Ζίμπρου αλλά όλα εξαρτώνται από μας» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2014 00:30
Την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ που έφερε τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο της Ζίμπρου σχολίασε ο Αγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα από τη Μολδαβία είναι πιο μπροστά σε επίπεδο ετοιμότητας, ωστόσο όλα εξαρτώνται από τον «δικέφαλο του Βορρά».

Μπορεί η κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ να ήταν ιδανική για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει την Ζίμπρου από τη Μολδαβία, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης ζήτησε προσοχή, τονίζοντας πως η αντίπαλος τους είναι πιο μπροστά σε επίπεδο ετοιμότητας, καθώς έχει ήδη επίσημα παιχνίδια στα πόδια της.

Ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός πρόσθεσε πως όλα εξαρτώνται από το πως θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασιάδη:


Για την κλήρωση: «Δεν είχαμε και μεγάλο άγχος. Αυτόν τον αντίπαλο έστειλε η Παναγία, αυτόν θα αντιμετωπίσουμε. Το ότι έχει περάσει δύο φάσεις και είναι πιο μπροστά από εμάς σε επίπεδο ετοιμότητας, αυτό για εμάς είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, αλλά πιστεύω πως όλα εξαρτώνται από εμάς, καθαρά από εμάς, το τι θα κάνουμε εμείς».

Για το πόσο έτοιμος θα είναι ο ΠΑΟΚ: «Η προσπάθεια και η δουλειά που κάνουμε είναι για να είμαστε έτοιμοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για το αν φοβίζει το άγνωστο της Ζίμπρου: «Θα τους μάθουμε και θα τους μελετήσουμε».

Σκόνδρας: «Είμαστε το φαβορί».


Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σκόνδρας δήλωσε για τη Ζίμπρου: «Δεν την ξέρουμε, δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο ματς στα πλέι οφ πριν τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πιστεύω να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια. Σίγουρα είμαστε φαβορί και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.