Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Γκέλα με το… καλημέρα η Παρί

Σαμπιονά: Γκέλα με το… καλημέρα η Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2014 23:27
Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Σαμπιονά, καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Ρέμς στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Όπως και την περασμένη σεζόν, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος, καθώς οι πρωταθλητές Γαλλίας ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στην έδρα της Ρέμς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Παρί, η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος ευστόχησε από κοντά μετά από εξαιρετική πάσα του Παστόρε. Ωστόσο στη συνέχεια ο Σουηδός έχασε μεγάλη ευκαιρία (αστόχησε προ κενής εστίας) αλλά και πέναλτι στο 19’ για να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του και η Ρέμς κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς.

Αρχικά ο Ονιανγκέ ισοφάρισε στο 22’ σε 1-1, ενώ στο 34’ ο Ντεβό ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους. Η Παρί κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 63’ με το δεύτερο -πανέμορφο- γκολ του Ιμπραΐμοβιτς, ωστόσο στα υπόλοιπα λεπτά οι «πρωτευουσιάνοι» δεν κατάφεραν να κάνουν το 3-2 και να φύγουν με τη νίκη από την έδρα της Ρέμς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.