Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Τιε Μπι ο Αστέρας

Ανακοίνωσε Τιε Μπι ο Αστέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2014 17:33
Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι και επίσημα ο Ερίκ Τιε Μπι ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίζονταν στη Γαλλία με τη φανέλα της Εβιάν.

Μία ημέρα μετά την ιστορική πρόκριση εις βάρος της Μάιντς, ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ερίκ Τιε Μπι.

Ο 24χρονος Ιβοριανός αμυντικός χαφ (κάτοχος Γαλλικού διαβατηρίου) ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Λιόν και από το 2010 αγωνίζεται στη γαλλική Εβιάν, μετρώντας 20 συμμετοχές στο Σαμπιονά την περασμένη σεζόν.

«Ήρθα στον Αστέρα για να μεταφέρω την εμπειρία μου από το Γαλλικό πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που ο Αστέρας θα αγωνιστεί και στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ Θέλω να παλέψω μαζί με τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο, για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες» δήλωσε ο παίκτης και συνέχισε:

«Οι φίλαθλοι του Αστέρα θα δουν έναν παίκτη που δουλεύει και δίνει το 100% στις προπονήσεις και στο γήπεδο για την επιτυχία και το καλύτερο της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της διοίκησης που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στον Αστέρα, αλλά και εκείνη την αυτοπεποίθηση που έδειξαν όλοι στο πρόσωπο μου. Θα προσπαθήσω να την ανταποδώσω στους ανθρώπους του Αστέρα, με την καλή μου απόδοση στο γήπεδο».

Η ανακοίνωση:


Μία ημέρα μετά την ιστορική πρόκριση εις βάρος της Γερμανικής Μάιντς, στα πλέι οφ του EUROPA LEAGUE, ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε για τα επόμενα τρία χρόνια τον Ερίκ Τιε Μπι, που θα φοράει το Νο4 στην φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο αμυντικός χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού, κάτοχος Γαλλικού διαβατηρίου γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1990 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λιόν.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Τιε Μπι αγωνιζόταν στην Εβιάν (Α’ κατηγορία Γαλλίας) με την οποία είχε 74 συμμετοχές, έχοντας μάλιστα ως καλύτερη στιγμή τη συμμετοχή στον τελικό του Γαλλικού κυπέλλου το 2013 με αντίπαλο την Μπορντό.

Ο Τιε Μπι έχει αγωνιστεί πέντε φορές και με την εθνική Κ-20 της χώρας του και αποτελεί την δωδέκατη μεταγραφή του Αστέρα στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Βεργέτης: «Ανάμικτα αισθήματα από την κλήρωση»


Ανακοίνωσε Τιε Μπι ο Αστέρας
Όσον αφορά την κλήρωση του Αστέρα Τρίπολης στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, που έφερε αντίπαλο την Ισραηλινή Μακάμπι Τελ Αβίβ (αναλυτικά εδώ), ο προπονητής της ομάδας, Στάικος Βεργέτης έκανε λόγο για κλήρωση με ανάμικτα αισθήματα:

«Είναι μία κλήρωση που μας αφήνει ανάμικτα αισθήματα. Είναι μία από τις καλές ομάδες, όμως δεν είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να μας τύχει.

Είναι μία ομάδα που έχει αποκλείσει πολλές ελληνικές ομάδες, είναι ο κακός δαίμονας των ελληνικών ομάδων, όμως είναι και μία ομάδα που δεν μας φοβίζει. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, έχουμε μέρες μπροστά μας για να το κάνουμε αυτό, ενώ έχουμε και τα δύο φιλικά παιχνίδια με Ατρόμητο και Παναιτωλικό, που θα μας βοηθήσουν στην προετοιμασία αυτή και θα πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση όπως κάναμε και με τις δύο προηγούμενες αντιπάλους μας.

Δεν με προβληματίζει ότι ο δεύτερος αγώνας θα είναι εκτός έδρας. Μας προβληματίζει σε λογικά πλαίσια. Αν οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι στο ρόλο τους, στη δουλειά που έχουν να κάνουν μέσα στο γήπεδο όπως ήταν στις δύο προηγούμενες φάσεις δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε πόσο έτοιμοι θα είμαστε στα παιχνίδια με την Μακάμπι, γιατί πρέπει να δούμε λίγο τους τραυματίες μας σε τι κατάσταση θα είναι και αν θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν. Ο Μπαράλες θα είναι έτοιμος τις επόμενες ημέρες, να δούμε τι θα γίνει με τον Μπαντιμπανγκά και τον Σανκαρέ. Οι πολλές μέρες προπόνησης μόνο καλό μπορεί να κάνουν, όπως και τα δύο φιλικά παιχνίδια.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία και την στήριξη του στον αγώνα με την Μάιντς και να του ζητήσω να μας κάνει την ίδια χάρη και στον αγώνα με την Μακάμπι
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.