Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει Αφελάι ο Ολυμπιακός

Θέλει Αφελάι ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2014 17:25
Σε διαπραγματεύσεις με τη Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ιμπραΐμ Αφελάι βρίσκεται ο Ολυμπιακός ώστε για να καλύψει τη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού.

Προσπάθειες για να φέρει στον Πειραιά τον Ιμπραΐμ Αφελάι καταβάλει ο Ολυμπιακός, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα αλλά και με τον 28χρονο Ολλανδό εξτρέμ.

Μάλιστα οι συζητήσεις φέρεται πως βρίσκονται σε καλό δρόμο κάτι που οφείλεται και στις καλές σχέσεις του Μίτσελ με τον νυν τεχνικό των «μπλαουγκράνα», Λουίς Ενρίκε.

Ο Άφελαϊ είναι προϊόν των ακαδημιών της Αϊντχόφεν, στην οποία αγωνίστηκε από το 2004 μέχρι το Ιανουάριο του 2011, όταν και παραχωρήθηκε στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο στη συνέχεια ταλαιπωρήθηκε αρκετά με προβλήματα τραυματισμών και τη σεζόν 2012/13 αγωνίστηκε δανεικός στη Σάλκε (είχε παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό).

Παρόλα αυτά ο παίκτης φαίνεται ότι έχει αφήσει στο παρελθόν τα προβλήματα τραυματισμού καθώς συμμετείχε κανονικά στην φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία της Μπαρτσελόνα. Να σημειωθεί πως την περασμένη σεζόν σημείωσε μόλις 4 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.