Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Φύσσας

Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Φύσσας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/8/2014 19:59
Μετά από 6,5 χρόνια, ο Τάκης Φύσσας επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, αναλαμβάνοντας το πόστο του «Διευθυντή Ποδοσφαίρου». «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω», δήλωσε.

Στο τιμ του Παναθηναϊκού ανήκει από σήμερα ο Τάκης Φύσσας, καθώς ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας, ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους των «πρασίνων» για να αναλάβει το ποσό του «Διευθυντή Ποδοσφαίρου».

Ουσιαστικά θα αναλάβει διοικητικό πόστο στην ομάδα, με τον ίδιο να δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό και για αυτό ευχαριστώ πολύ τον κύριο Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Τόσο ο Νίκος Νταμπίζας όσο και ο Γιάννης Αναστασίου με τους συνεργάτες του έχουν δημιουργήσει και υλοποιούν ένα πρότζεκτ άκρως πετυχημένο, το οποίο με εκφράζει απόλυτα και που, με την εμπειρία και τις γνώσεις μου, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο».

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος εντάσσεται στη διοικητική δομή του Συλλόγου, έχοντας τον τίτλο του Διευθυντή Ποδοσφαίρου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.