Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διαμαντάκος: «Μπορούμε να κοντράρουμε κάθε ομάδα»

Διαμαντάκος: «Μπορούμε να κοντράρουμε κάθε ομάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/8/2014 03:26
Ο Ολυμπιακός άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στα τρία δυνατά φιλικά που έδωσε στην Αμερική και ο Δημήτρης Διαμαντάκος, που πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πως μπορούν να κοντράρουν κάθε ομάδα.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στο φιλικό παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι (2-2, 5-4 πεν.), Δημήτρης Διαμαντάκος έκανε δηλώσεις τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πως μπορούν να κοντράρουν κάθε μεγάλη ομάδα.

Όσον αφορά για τα γκολ που σημείωσε, ο ίδιος δήλωσε απλώς πως βρέθηκε εκεί που έπρεπε και κατάφερε να σκοράρει κάτι που οφείλει στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Διαμαντάκου:


Για το γεγονός ότι μετά τη Μίλαν, κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ κόντρα στo 2-2 με Μάντσεστερ Σίτι:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, αλλά αυτό το οφείλω κυρίως στους συμπαίκτες μου, γιατί όπως είδαμε σήμερα μου έκαναν δύο πολύ καλές πάσες, ήμουν εκεί που έπρεπε και κατάφερα και σκόραρα. Έτσι κι αλλιώς αυτή είναι η θέση μου και με χαροποιεί πάρα πολύ αυτό».

Για το αν θεωρεί ότι με τη δουλειά που γίνεται καθημερινά, η ομάδα «δένει» περισσότερο, βοηθώντας και τον ίδιο να σκοράρει:

«Σίγουρα, αυτά τα πράγματα τα έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, ειδικά αυτόν τον καιρό που παίζουμε με τόσο καλές ομάδες. Φάνηκε ότι ήταν δουλεμένο στην προπόνηση και μου αρέσει πάρα πολύ που βγαίνει αυτό και στον αγώνα».

Για το αν οι εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε τόσο μεγάλους συλλόγους σε αυτό το τουρνουά βοηθούν την εικόνα της ομάδας και την κάνουν περισσότερο γνωστή στην Ευρώπη:

«Παίξαμε με πάρα πολύ καλούς αντιπάλους. Προετοιμαζόμαστε έτσι και για το Champions League, γιατί θα έχουμε σχεδόν τους ίδιους αντιπάλους, αντιπάλους τέτοιας κλάσης. Θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί και ειδικά στο τελευταίο ματς δείξαμε ότι μπορούμε να κοντράρουμε κάθε ομάδα».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο μετά τη νίκη επί της Πρωταθλήτριας Αγγλίας στα πέναλτι:

«Πιστεύω ότι θα είναι ευχαριστημένοι από αυτά που δείξαμε σε αυτούς τους αγώνες και θα τα δώσουμε όλα στη συνέχεια».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.