Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε, αλλά ελπίζει ο Αστέρας (video)!

Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε, αλλά ελπίζει ο Αστέρας (video)!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/7/2014 23:33
Μια μεγάλη ευκαιρία να φύγει με σκορ πρόκρισης από τη Γερμανία έχασε ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 από τη Μάιντς χάρη σε γκολ του Οκαζάκι (44’) το οποίο σημειώθηκε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, με τους Αρκάδες να είχαν ευκαιρίες και δοκάρι για ένα εκτός έδρας γκολ!

Με εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ανώτερος της Μάιντς, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε και το πλήρωσε, καθώς η γερμανική ομάδα κατάφερε να σκοράρει στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Οκαζάκι (44’) και να πάρει σκορ πρόκρισης (1-0) ενόψει του επαναληπτικού στην Τρίπολη.

Αρκετές χαμένες ευκαιρίες για τον Αστέρα στο πρώτο μέρος, με την ελληνική ομάδα να είχε και δοκάρι με τον Μάσα στο 40’ για να ανοίξει το σκορ, ενώ είχε σε πολύ καλή μέρα τον Μπαντιμπαγκά, ο οποίος χειροκροτήθηκε από τον κόσμο της Μάιντς στο 81', όταν έγινε αλλαγή!

Σε μία εβδομάδα στην Τρίπολη ο επαναληπτικός, με τον Αστέρα να υποδέχεται με μειονέκτημα την ομάδα του Στέφανου Καπίνο (έμεινε στον πάγκο).

Το ματς:


Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε, αλλά ελπίζει ο Αστέρας (video)!
Πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο για τον Αστέρα, ο οποίος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τη Μάιντς.

Η ελληνική ομάδα εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα που παρουσίασαν οι γηπεδούχοι και με κορυφαίο τον Μπαντιμπαγκά προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. Στο 17’ ο άσος του Αστέρα έδωσε στον Ντε Μπλάσις αλλά δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας, ενώ στο 36’ ο Μάσα δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά.

Η μεγαλύτερη στιγμή ήρθε στο 40’, με τον Μάσα να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της Μάιντς, η οποία ωστόσο κατάφερε κόντρα στη ροή να πετύχει γκολ, καθώς εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα του Αστέρα και ο Οκαζάκι «έγραψε» το 1-0 μετά από κεφαλιά του Κου.

Στην επανάληψη, ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, με τον Ντε Μπλάσιτς να αστοχεί στο 47’ από πλεονεκτική θέση. Η απάντηση για τη Μάιντς ήρθε από τον Μαλί, ο οποίος είχε δύο μεγάλες στιγμές για να κάνει το 2-0 στο 50’ και στο 52’!

Έπεσε ο ρυθμός στη συνέχεια, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε με αποτέλεσμα ο Αστέρας να καλείται να ανατρέψει το σκορ στην ρεβάνς την επόμενη Πέμπτη στην Τρίπολη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.