Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κουρτουά: «Έχω πολλά να μάθω από τον Τσεχ»

Κουρτουά: «Έχω πολλά να μάθω από τον Τσεχ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/7/2014 21:20
Έτοιμος να παλέψει για τη θέση του βασικού γκολκίπερ στην Τσέλσι δήλωσε ο Τιμπό Κουρτουά ο οποίος ενσωματώθηκε στις προπονήσεις των «μπλε». «Έχω πολλά να μάθω από τον Τσεχ» δήλωσε.

Μετά από τρία χρόνια στην Ατλέτικο, ο Τιμπό Κουρτουά επέστρεψε στην Τσέλσι όπου μαζί με τον Πετρ Τσεχ και τον Μαρκ Σβάρτσερ θα αποτελέσουν την τριάδα των γκολκίπερ που θα υπερασπίζονται την εστία των «μπλε» τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα ο 22χρονος τερματοφύλακας δήλωσε έτοιμος να διεκδικήσει θέση βασικού, με τον διεθνή άσο να δηλώνει πως θα βάλει τα δυνατά του για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μουρίνιο:

«Πρέπει να δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να παίζω καλά και τότε ελπίζω ο προπονητής να με επιλέξει. Το ίδιο ισχύει για όλους», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Κουρτουά ο οποίος πρόσθεσε πως έχει να μάθει πολλά από τον Πέτρ Τσεχ:

Κουρτουά: «Έχω πολλά να μάθω από τον Τσεχ»
«Έχω περιθώρια βελτίωσης. Είμαι μόλις 22, είμαι ακόμα νέος και έχω να μάθω πολλά από τον Πετρ Τσεχ και τους Μαρκ Σβάρτσερ, Κρίστοφε Λόλιτσον (σ.σ. προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας)».

«Ήταν ωραίο που οι οπαδοί της Τσέλσι αναγνώρισαν το ταλέντο μου και τη δουλειά μου στην Ατλέτικο. Ελπίζω να τους δώσω χαρά βοηθώντας την ομάδα να κερδίσει παιχνίδια και τρόπαια» δήλωσε ο Βέλγος γκολκίπερ.

Όσο για τους στόχους της Τσέλσι τη φετινή σεζόν, δήλωσε: «Έχουμε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές που θέλουν να γίνουν ακόμα μεγαλύτεροι παίκτες και να κερδίσουν τρόπαια με τον σύλλογο. Πιστεύω πως είναι πιθανό. Η Τσέλσι είναι ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες και έχει τους παίκτες για να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ αλλά και να κερδίσει ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.