Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ήττα από Νάπολι για Καλλονή (video)

Ήττα από Νάπολι για Καλλονή (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2014 22:22
Φιλική ήττα με 3-1 από τη Νάπολι γνώρισε η Καλλονή η οποία παρά την ήττα, έδειξε καλά στοιχεία στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο και κατάφερε μάλιστα να πετύχει και γκολ με κεφαλιά του Αντέτζο.

Την ήττα με 3-1 από τη Νάπολι γνώρισε η Καλλονή στο 5ο της φιλικό προετοιμασίας στην Ιταλία, με την ελληνική ομάδα να δείχνει καλά στοιχεία στο δεύτερο μέρος.

Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων φάνηκε ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, όπου οι «παρτενοπέι» κατάφεραν να πετύχουν τρία τέρματα με τους Καγιεχόν (15’), Ζαπάτα (25’) και αυτογκόλ του Αναστασιάδη (38’).

Ήττα από Νάπολι για Καλλονή (video)
Στην επανάληψη, η Καλλονή βελτίωσε την εικόνα της, κατάφερε να μειώσει στο 82’ με κεφαλιά του Αντέτζο έπειτα από κόρνερ.

Μετά τον αγώνα ο Γιάννης Μαντζουράκης δήλωσε: «Η σημερινή ήταν μία από τις ωραιότερες δοκιμασίες απέναντι σε μία ομάδα κολοσσό η οποία φέτος θα διεκδικήσει μαζί με τη Φιορεντίνα και τη Ρόμα το πρωτάθλημα Ιταλίας. Τα παιδιά κάνανε θαυμάσια δουλειά. Προσπάθησαν απέναντι στην ποιότητα που έχει η ομάδα της Νάπολι.

Μάλιστα στο ημίχρονο λύσαμε ένα πρόβλημα που μας παρουσιάστηκε κάτα κόρον και ήταν οι μεγάλες διαγώνιες μπαλιές από ικανότατους παίκτες και από εκεί και πέρα είχαμε καλές επιθετικές ενέργειες. Όσο πιο δυνατές ομάδες αντιμετωπίζεις σε αυτήν την χρονική περίοδο τόσο μεγαλύτερο είναι το όφελος αφού έτσι καταδεικνύονται πιο γρήγορα τα λάθη της ομάδας μας
, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Καλλονής.

Νάπολι: Ράφαελ (70’ Κολόμπο), Μάτζιο, Κουλιμπαλί (70’ Λουπέρτο), Αλμπιόλ, Μπρίτος, Ραντόσεβιτς (60’ Ινλέρ), Ζορζίνιο, Καγιεχόν, Μίτσου (60’ Πάντεφ), Ινσίνιε, Ζαπάτα

Καλλονή: Χογκ, Μπαρέρα (55’ Χωριανόπουλος), Γιορέντε (55’ Στεβάνοβιτς), Ναβάρο, Αναστασιάδης, Βαλιός, Σάλες, Λεάντρο, Καλτσάς (75’ Βλαστέλλης), Καμαρά (70’ Κεϊτά), Μανούσος (46’ Αντέτζο)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.