Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δέλλας: «Οφείλετε να κερδίσετε τον Ατρόμητο»

Δέλλας: «Οφείλετε να κερδίσετε τον Ατρόμητο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2013 20:54
Να αφοσιωθούν αποκλειστικά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και να πάρουν την νίκη όπως οφείλουν, είπε στους παίκτες του ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ προσπάθησε να βγάλει από το μυαλό των παικτών όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες, και τους κάλεσε να αφοσιωθούν αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι και να πάρουν την νίκη απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι:

«Αντιλαμβάνομαι πως περάσατε, όπως και όλοι μας, δύσκολες μέρες. Οφείλουμε όμως να δουλέψουμε και την Κυριακή να πάμε να παίξουμε κανονικά το παιχνίδι και να το κερδίσουμε. Δεν πρέπει να μας απασχολούν άλλα ζητήματα, γιατί δεν είναι δική μας δουλεία. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει και θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με το αγωνιστικό κομμάτι», ήταν τα λόγια του Δέλλα.

Παράλληλα ο ίδιος επισήμανε τα λάθη που έκαναν οι παίκτες στον αγώνα με τον Πανθρακικό και τους είπε πως περιμένει βελτίωση:

«Την Κυριακή δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και κάναμε πολλά λάθη στο παιχνίδι μας. Πιστεύω πως αυτά έγιναν κυρίως λόγω του μεγάλου άγχους που είχαμε για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας κάποιες μέρες για να δουλέψουμε, να τα βελτιώσουμε και απέναντι στον Ατρόμητο να έχουμε μια διαφορετική εικόνα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.