Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκη πριν τη Σταντάρ για Παναθηναϊκό (video)

Νίκη πριν τη Σταντάρ για Παναθηναϊκό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/7/2014 00:10
Στη πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-1 τον Ατρόμητο σε φιλικό που διεξήχθη στη Λεωφόρο, ανατρέποντας το σκορ με τους Πέτριτς (34’) και Κλωναρίδη (77’), καθώς ο Μπρίτο είχε ανοίξει το σκορ στο 19ο λεπτό.

Λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-1 τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, αν και στο πρώτο ημίχρονο φανέρωσει κάποια αμυντικά κενά που καλείται να βελτιώσει.

Οι «πράσινοι» είχαν την πρώτη μεγάλη στιγμή στο 10ο λεπτό με τον Μπεργκ, ωστόσο στο 19’ ο Ατρόμητος έπιασε στον ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων και «έγραψε» το 1-0 με κεφαλιά του Μπρίτο.

Μάλιστα οι Περιστεριώτες είχαν δύο καλές στιγμές με τους Μπρίτο (21’) και Νάστο (29’) για να πετύχουν δεύτερο γκολ, όμως στο 34’ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει, με τον Ζέκα να δίνει στον Πέτριτς και αυτός «έγραψε» το 1-1 με κοντινό πλασέ.

Οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές στην επανάληψη, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην είχε αποκτήσει ρυθμό, με την πρώτη μεγάλη φάση να σημειώνεται στο 71’ όπου ο Κλωναρίδης δεν μπόρεσε με πλασέ να νικήσει τον Μπάρκα.

Ωστόσο στο 77’ ο Κλωναρίδης δεν αστόχησε καθώς μετά από νέα ασίστ του Ζέκα, ολοκλήρωσε την ανατροπή με ωραίο γκολ. Στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρία για το 3-1, καθώς κέρδισε πέναλτι με τον Μπέργκ, ωστόσο ο Σουηδός αστόχησε από την άσπρη βούλα στο 89’.

Καλά στοιχεία έδειξε στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος, ο οποίος σε λίγες ημέρες δίνει αγώνα (με τον νικητή του ζευγαριού Σαράγεβο/Χαούγκεσουντ) για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (86' Στιλ), Σίλντενφελντ (68' Κλωναρίδης), Κουτρούμπης, Τριανταφυλλόπουλος (75' Σπυρόπουλος), Νάνο (81' Χουχούμης), Μέντες, Πράνιτς (56' Λαγός), Ατζαγκούν (60' Ντίνας), Ζέκα, Πέτριτς (60' Καρέλης), Μπεργκ.

Ατρόμητος: Τσέναμο (65' Μπάρκας), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (46' Τάτος), Γεωργίου (46' Ναπολεόνι), Νάστος, Γιαννούλης (65' Κούρος), Καραμάνος, Δημούτσος (46' Μπάλλας), Λαζαρίδης, Γκαρσία.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.