Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Κρκιτς η Στόουκ

Ανακοίνωσε Κρκιτς η Στόουκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/7/2014 21:33
Χάθηκε οριστικά ο μεγάλος στόχος για τον Ολυμπιακό, καθώς η Στόουκ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μπόγιαν Κρκιτς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια από τη Μπαρτσελόνα.

Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ο Μπόγιαν Κρκιτς, καθώς οι πληροφορίες που ήθελαν τον Ισπανό επιθετικό να υπογράφει στην Στόουκ επιβεβαιώθηκαν, με την αγγλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Έτσι, ο Μπόγιαν θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Αγγλία, καθώς εκτός από την Μπαρτσελόνα, έχει παίξει επίσης σε Ρόμα, Μίλαν και Άγιαξ

«Όσοι ξέρουν από ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τον γνωρίζουν και το γεγονός ότι το μέλλον θα είναι εδώ στην Στόουκ μας ενθουσιάζει. Θέλει απεγνωσμένα να δείξει τι αξίζει στην Πρέμιερ Λιγκ και είμαστε ικανοποιημένοι που μπορούμε και του παρέχουμε αυτήν την δυνατότητα», δήλωσε ο προπονητής της Στόουκ, Μαρκ Χιούζ.

«Θα πάρουμε καλύτερο»


Όσον αφορά την αντίδραση του Ολυμπιακού, ο διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων», Κώστας Καραπαπάς με μήνυμα του στο Fabebooκ πήρε θέση για τα μεταγραφικά της ομάδας:

«Οι συνθήκες στις μεταγραφές αλλάζουν κάθε μέρα! Η διοίκηση προσπαθεί και θα καταφέρει να έχουμε ένα πληρέστατο ρόστερ στο τέλος των μεταγραφών. Μια ακόμα καλύτερη ομάδα!

Προφανώς και δεν θα αποκτηθούν οι 230 παίκτες που έχουν γραφτεί… Και αν κάποιος ποδοσφαιριστής από αυτούς που διαπραγματευόμαστε διαλέξει άλλη ομάδα, θα πάρουμε καλύτερο
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.