Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Μαδρίτη ο Ροντρίγκες!

Στη Μαδρίτη ο Ροντρίγκες!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2014 21:23
Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στη Ρεάλ, καθώς ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη Μαδρίτη, την ώρα που καταστήματα (όχι επίσημα) πουλάνε ήδη την φανέλα του 22χρονου άσου με το νούμερο «10».

Στη Ρεάλ θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Χάμες Ροντρίγκες, καθώς ο Κολομβιανός άσος και πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ με 6 γκολ βρίσκεται ήδη στη Μαδρίτη και υπάρχουν μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες του από το αεροδρόμιο.

Στη Μαδρίτη ο Ροντρίγκες!
Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες, ισπανικά Μέσα ανέφεραν πως η Ρεάλ είχε έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, ενώ το ποσό της μεταγραφής υπολογίζεται πως θα φτάσει τα 80 με 85 εκατ. ευρώ.

Πάντως ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena SER» υποστηρίζει πως η συμφωνία αγγίζει τα 70 εκατ. ευρώ και χωρίς έμψυχο αντάλλαγμα, ενώ ο παίκτης θα παρουσιαστεί από τη διοίκηση την επόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει η «AS», ο Ροντρίγκες ενημέρωσε τη Μονακό πως δεν θα αγωνιστεί ξανά με την ομάδα, ενώ ήδη καταστήματα (όχι επίσημα) πουλάνε τη φανέλα του 23χρονου άσου με το νούμερο «10»!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.