Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Φορτούνης

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Φορτούνης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2014 20:56
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη βρίσκεται ο Ολυμπιακός καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον παίκτη ο οποίος αναμένεταιστην Αθήνα για να υπογράψει –όπως όλα δείχνουν- τετραετές συμβόλαιο.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Φορτούνη βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία και ο ποδοσφαιριστής της Καϊζερσλάουτερν θα βρεθεί στην Αθήνα για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», παρότι για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε και ο ΠΑΟΚ.

Ο 21χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος από το 2003 μέχρι το 2008 ήταν μέλος των ακαδημιών του Ολυμπιακού, αγωνίζεται από το 2011 στην Καιζερσλάουτεν και τη φετινή σεζόν δεν υπολογίζονταν στα βασικά πλάνα της ομάδας, μετρώντας 18 συμμετοχές (μόλις 5 ως βασικός) στη β’ κατηγορία της Γερμανίας. Συνολικά σημείωσε 77 συμμετοχές (εκ των οποίων οι 28 στη Μπουντεσλίγκα), μετρώντας 3 γκολ και 10 ασίστ.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Φορτούνης θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και θα αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού για τις ΗΠΑ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.