Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα ήττα για ΠΑΟΚ

Νέα ήττα για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2014 22:31
Παρότι προηγήθηκε στο 45’ με γκολ του Σπυρόπουλου, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 από την κυπελλούχο Ολλανδίας Τσβόλε, η οποία γύρισε το σκορ στην επανάληψη (Περέιρα 50’, Ντρόστ 64’), με τον «δικέφαλο του Βορρά» να δείχνει αδυναμίες στο να αμύνεται σωστά στις στημένες φάσεις.

Την ήττα με 2-1 από τη Τσβόλε γνώρισε στο 3ο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο πήρε προβάδισμα με τον Σπυρόπουλο (45’), ωστόσο στην επανάληψη, η πειραματική ενδεκάδα του Αναστασιάδη έβγαλε προβλήματα, κυρίως στην άμυνα, καθώς οι Ολλανδοί έφεραν τούμπα το ματς με τους Περέιρα (50’) και Ντρόστ (64’) από γκολ που προήλθαν από στημένες φάσεις.

Ισορροπημένο το πρώτο δεκάλεπτο στο παιχνίδι το οποίο δεν είχε φάσεις, με τη Τσβόλε να ανεβάζει ρυθμούς στη συνέχεια, έχοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Σάιμακ στο 11’ και Ντρόστ 17’, ωστόσο ο Γιακουμής κράτησε το μηδέν.

Δύο λεπτά μετά ο Κωνσταντινίδης έδιωξε στη γραμμή την κεφαλιά του Περέιρα έπειτα από κόρνερ, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί στο 39’ με κεφαλιά του Μάρτενς. Τελικώς στο 45’ ο Σπυρόπουλος «έγραψε» το 1-0 με προβολή μετά από λάθος στην άμυνα της Τσβόλε.

Ωστόσο στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ παίζοντας με νέα ενδεκάδα έδειξε μεγάλα αμυντικά προβλήματα στις στημένες φάσεις, με την Τσβόλε να κάνει την ανατροπή με τους Περέιρα (50’) και Ντρόστ (64’).

Έπεσε ο ρυθμός στη συνέχεια, καθώς οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά με εξαίρεση μια φάση του Πόζογλου, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ μετά από λάθος της άμυνας, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΠΑΟΚ : Γιακουμής (46’ Μελίσσας), Κατσικάς (46’ Κιόσε), Βίτορ (46’ Μαντούρο), Σπυρόπουλος (46’ Ρατς), Κωνσταντινίδης (46’ Ποζατζίδης), Σαββίδης (46’ Τζανδάρης), Κάτσε (46’ Παναγιωτούδης), Γκολάσα (46’ Πολύζος), Μάρτενς (46’ Παπαδόπουλος), Κουλούρης (46’ Πόζογλου), Αθανασιάδης (46’ Πόποβιτς)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.