Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναστασίου: «Επικίνδυνη και ποιοτική ομάδα αλλά με κενά η Σταντάρ»

Αναστασίου: «Επικίνδυνη και ποιοτική ομάδα αλλά με κενά η Σταντάρ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2014 15:09
Ως μια επικίνδυνη ομάδα από τη μέση και μπροστά χαρακτήρισε τη Σταντάρ Λιέγης ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος πρόσθεσε πως πρόκειται για μια ομάδα με ποιότητα αλλά και με κενά.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη βελγική Σταντάρ Λιέγης στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον τεχνικό των «πρασίνων» να την χαρακτηρίζει επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά αλλά και ομάδα που έχει κενά:

«Πρόκειται για μια επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά ομάδα, με γρήγορους, δημιουργικούς και καλούς παίκτες, ειδικά στο ένας εναντίον ενός. Είναι μια ομάδα με ποιότητα, αλλά και με κενά. Τους έχουμε δει τόσο πέρυσι στα πλέι οφ, όσο και στα φετινά φιλικά που έχουν παίξει έως τώρα.

Έχουμε δηλαδή ήδη εικόνα και θα τους δούμε και στο διάστημα που απομένει ώστε να προετοιμαστούμε ακριβώς σε αυτό που θα αντιμετωπίσουμε. Εχουμε πίστη στην ομάδα μας, είδαμε και πέρυσι τι μπορούμε να κάνουμε και περιμένουμε να το δείξουμε και στην Ευρώπη
».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σαραβάκος τόνισε πως η Σταντάρ είναι μια ομάδα στα μέτρα του Παναθηναϊκού:

«Ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι και για τις πέντε υποψήφιες ομάδες και στο δεκαήμερο που απομένει θα μάθουμε ακόμη περισσότερα στοιχεία. Νομίζω ότι η Σταντάρ Λιέγης είναι μια ομάδα στα μέτρα μας, δεν μας τρομάζει και αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα έχουμε μια πολύ καλή παρουσία και στα δύο παιχνίδια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.