Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην ΚΠΡ ο Φέρντιναντ

Στην ΚΠΡ ο Φέρντιναντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2014 00:13
Μετά από 12 χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρίο Φέρντιναντ βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο με την ΚΠΡ του Χάρι Ρέντναπ.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Ρίο Φέρντιναντ στην ΚΠΡ, με τον 35χρονο αμυντικό να περνάει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο με τους «ρέιντζερς» οι οποίοι τη φετινή σεζόν θα αγωνίζονται ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο έμπειρος αμυντικός που μετά από 12 χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αποτελούσε διακαή πόθο του Χάρι Ρέντναπ ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον ποδοσφαιριστή στην Γουέστ Χαμ.

«Ήταν μια δύσκολη μέρα αλλά τελικά είμαι παίκτης της ΚΠΡ. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να αρχίσει η χρονιά. Αν και είναι μια νέα αρχή για μένα, για πάντα θα υπάρχει στην καρδιά μου ένα ξεχωριστό κομμάτι για τη Γιουνάιτεντ και τους οπαδούς της», έγραψε στο twitter του ο Ρίο.

Έτσι, ο Φέρντιναντ αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ καθώς υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες θα δώσουν φιλικό παιχνίδι στο Λονδίνο στις 9 Αυγούστου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.