Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Πήρε προβάδισμα πρόκρισης ο Αστέρας Τρίπολης

Γιουρόπα Λιγκ: Πήρε προβάδισμα πρόκρισης ο Αστέρας Τρίπολης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2014 20:51
Παρότι ο Αστέρας βρέθηκε να χάνει από το πρώτο λεπτό με γκολ του Λάχντενμακι, οι Αρκάδες κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 τη Ροβανιέμι με τέρμα του Σανκαρέ (10’) και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ενόψει του επαναληπτικού στην Τρίπολη (24/7). Είχε δοκάρι για το 2-1 η ελληνική ομάδα με τον Μπαράλες.

Προβάδισμα πρόκρισης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ πήρε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 με την φινλανδική Ροβανιέμι στο «Ούλου» και καλείται να «σφραγίσει» το εισιτήριο για την επόμενη Πέμπτη στην Τρίπολη (24/7).

Οι Αρκάδες βρέθηκαν να χάνουν από το πρώτο λεπτό από γκολ του Λάχντενμακι (1’), ωστόσο ο Σανκαρέ κατάφερε να πετύχει το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ στο 10ο λεπτό, ενώ στο 85’ ο Μπαράλες είχε οριζόντιο δοκάρι για να δώσει τη νίκη στην ελληνική ομάδα, η οποία μετράει πλέον 6 ισοπαλίες (οι 5 με 1-1) σε 7 ευρωπαϊκά ματς!

Το ματς:


Γιουρόπα Λιγκ: Πήρε προβάδισμα πρόκρισης ο Αστέρας Τρίπολης
Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τον Αστέρα, καθώς η άμυνα του πιάστηκε στον… ύπνο και δέχτηκε γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό με κεφαλιά του Λάχντενμακι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Όκονεν.

Στη συνέχεια, οι Αρκάδες πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφεραν να ισοφαρίσουν άμεσα με κεφαλιά του Σανκαρέ στο 10ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρόλε, ο οποίος πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση.

Η Ροβανιέμι δεν κατάφερε να απειλήσει ξανά στο πρώτο ημίχρονο, με τον Αστέρα από την πλευρά του να είχε καλή στιγμή στο 31’ με σουτ του Ντε Μπλάσις, ενώ στο 52’ είχε νέα ευκαιρία με σουτ του Μπακασέτα, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω.

Η είσοδος των Μπαντιμπανγκά και Μουνάφο βοήθησε τον Αστέρα και μάλιστα από σέντρα του πρώτου ήρθε η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους στην επανάληψη, με τον Πορτογάλο να δίνει στον Μπαράλες και αυτός έπιασε το πλασέ στο 85’, ωστόσο η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι των Φινλανδών, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Ροβανιέμι: Σάλγκρεν, Λαντενμάκι, Μαγιάβα, Ομπιλόρ, Οκόνεν, Μακιτάλο, Οτάρου (88’ Βιρτάνεν), Σάχμαν, Κόκο (23’ Λάχτινεν), Γκάι, Νιάσι.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Ρόλε (72’ Μουνάφο), Μπακασέτας (64’ Μπαντιμπανγκά), Ντε Μπλάσις (90’ Ζησόπουλος), Μπαράλες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.