Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στην Άρσεναλ ο Ντεμπισί

Και επίσημα στην Άρσεναλ ο Ντεμπισί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2014 20:17
Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ματιέ Ντεμπισί στην Άρσεναλ, με τον Γάλλο μπακ να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες», ενώ το ποσό της μεταγραφής φέρεται ότι αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ.

Ο Ματιέ Ντεμπισί θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπακαρί Σανιά στην Άρσεναλ, καθώς ο διεθνής Γάλλος δεξιός μπακ υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τους «κανονιέρηδες».

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ για τον 28χρονο άσο, ο οποίος σημείωσε 46 εμφανίσεις με τη φανέλα της Νιούκαστλ, στην οποία αγωνίζονταν από τον Ιανουάριο του 2013.

Η Άρσεναλ θα είναι η τρίτη ομάδα στην καριέρα του Ντεμπισί, ο οποίος τα προηγούμενα 9 χρόνια αγωνίζονταν στην γαλλική Λιλ, με την οποία σημείωσε περισσότερες από 200 συμμετοχές.

«Είμαι περήφανος που βρίσκομαι σε ένα σπουδαίο σύλλογο όπως η Άρσεναλ, ο οποίος ανήκει στους κορυφαίους του κόσμου. Ανυπομονώ να δουλέψω με τον Αρσέν Βενγκέρ και να βοηθήσω την ομάδα να «χτίσει» πάνω στη νέα της επιτυχία με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα δώσω τα πάντα ώστε η Άρσεναλ να κερδίσει τίτλους» δήλωσε ο παίκτης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.