Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κρόος: «Περήφανος που ανήκω στη Ρεάλ» (video)

Κρόος: «Περήφανος που ανήκω στη Ρεάλ» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2014 18:49
Παρουσιάστηκε από τη Ρεάλ ο Τόνι Κρόος, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, ενώ πήρε τη φανέλα με το νούμερο «8». «Περήφανος που ανήκω στη Ρεάλ» δήλωσε ο παίκτης.

Το πρωί της Πέμπτης η Ρεάλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόνι Κρόος από τη Μπάγερν για τα επόμενα έξι χρόνια και το απόγευμα ο Γερμανός παρουσιάστηκε στον κόσμο της ομάδας στο «Μπερναμπέου», αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο 24χρονος πήρε τη φανέλα με το νούμερο «8» και στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε πως νιώθει περήφανος που βρίσκεται στη Ρεάλ:

Κρόος: «Περήφανος που ανήκω στη Ρεάλ» (video)
«Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τη Ρεάλ για την ευκαιρία που μου έδωσε. Είναι το κατάλληλο βήμα για μένα και θέλω να ανταποδώσω την πίστη που μου έδωσε ο σύλλογος. Θέλω να προσφέρω κι εγώ για να παραμείνει κορυφαίος σύλλογος. Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, είναι ένα βήμα πάνω απ’ την Μπάγερν. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για τη Ρεάλ να κερδίζει τίτλους και είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος γι’ αυτό.», δήλωσε ο Κρόος, ο οποίος αφού έκανε μερικά ζογκλερικά, πόζαρε για τις καθιερωμένες φωτογραφίες και αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια ήμέρα ευτυχίας για τη Ρεάλ, γιατί ένας σπουδαίος παίκτης ανήκει πλέον στον σύλλογο. Ο Κρόος ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Μουντιάλ. Για μας βέβαια οι εμφανίσεις του δεν μας προκάλεσαν έκπληξη. Ο Κρόος ξέρει πολύ καλά πως είναι να παίζεις σε μια ομάδα με υψηλές απαιτήσεις και είμαι σίγουρος πως ο Ντι Στέφανο θα ένιωθε ενθουσιασμένος για τη νέα μας μεταγραφή. Πανηγυρίσαμε το 10ο πριν από λίγο καιρό αλλά πάντα οι οπαδοί της Ρεάλ ζητούν το κάτι παραπάνω. Και αυτό που θέλουμε είναι το 11ο Ευρωπαικό»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.