Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Νιούκαστλ ο Ριβιέρ

Στη Νιούκαστλ ο Ριβιέρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2014 01:37
Την απόκτηση του Εμάνουελ Ριβιέρ, πρώτου σκόρερ της Μονακό την περασμένη σεζόν, ανακοίνωσε η Νιούκαστλ, με τον 24χρονο Γάλλο επιθετικό να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο.

Μετά τον Ντάριλ Γιάνμαατ, η Νιούκαστλ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Εμάνουελ Ριβιέρ, ο οποίος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τις «καρακάξες».

Ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός προέρχεται από πολύ καλή χρονιά στη Γαλλία με τη φανέλα της Μονακό, σημειώνοντας 13 γκολ σε 36 παιχνίδια με τους Μονεγάσκους την περασμένη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 7,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι χαρούμενος που ανήκω στη Νιούκαστλ. Είπα αμέσως ναι στην πρόταση της. Ήταν εύκολη απόφαση, διότι η Νιούκαστλ είναι μια μεγάλη ομάδα, με σπουδαίους οπαδούς και καλό γήπεδο. Το όνειρό μου ήταν πάντα να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ και η Νιούκαστλ μου δίνει αυτή την ευκαιρία».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας, Άλαν Πάρντιου τόνισε: «Είναι μια σημαντική μεταγραφή για εμάς, καθώς χρειαζόμασταν ενίσχυση στην επίθεση. Ο Εμάνουελ είναι γρήγορος, διψάει για επιτυχίες και θα έχει 50.000 φίλους της ομάδας να τραγουδούν το όνομά του. Ανυπομονώ να μπει σε φουλ ρυθμούς και να τον δω σε δράση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.