Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό ο Στιλ

Ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό ο Στιλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/7/2014 23:48
Κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα στέκονται εμπόδια προκειμένου ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να ανακοινώσει την μεταγραφή του Λουκ Στιλ από την Μπάρνσλεϊ, καθώς ο Άγγλος τερματοφύλακας βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και φόρεσε μάλιστα την φόρμα της προπόνησης στο Κορωπί!

Ο Λουκ Στιλ θα είναι ο αντικαταστάτης του Στέφανου Καπίνο (ανακοινώθηκε από τη Μάιντς) στον Παναθηναϊκό, με τον Άγγλο γκολκίπερ της Μπάρνσλεϊ να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και μάλιστα έκανε ατομικό πρόγραμμα στο Κορωπί.

Παρόλα αυτά, οι «πράσινοι» δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του 30χρονου πορτιέρο, καθώς δεν έχουν τελειώσει ακόμα κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα.

Από την πλευρά της, η Μπάρνσλεϊ ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Στιλ βρίσκεται στην Αθήνα μετά από σχετική άδεια που έχει πάρει προκειμένου να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άγγλος προτιέρο αγωνίζεται από το 2008 στη Μπάρνσλει, έχοντας σημειώσει περισσότερες από 200 συμμετοχές με την αγγλική ομάδα, η οποία τη φετινή σεζόν υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην 3η κατηγορία μετά το 2006.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.