Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μανωλάς: «Έγινε ξέπλυμα χρήματος στην ΑΕΚ»

Μανωλάς: «Έγινε ξέπλυμα χρήματος στην ΑΕΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/4/2013 14:11
Για ξέπλυμα χρήματος, εικονικά τιμολόγια και καταλήστευση που έφεραν την ΑΕΚ σε αυτή την κατάσταση, κατηγόρησε αυτή και τις προηγούμενες διοικήσεις της ΑΕΚ ο Στέλιος Μανωλάς.

Ο θρύλος της «Ένωσης» σε δηλώσεις του στην «Ελευθεροτυπία» αναφέρει πως η διοίκηση της ΑΕΚ είναι ανίκανη και έχει το μερίδιο ευθύνης για τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ομάδας στη Β’ Εθνική.

Ο ίδιος κατηγόρησε αυτή και τις παλιότερες διοικήσεις της ομάδας για ξέπλυμα χρήματος, εικονικά τιμολόγια και καταλήστευση και είναι έργο της δικαιοσύνης να βρει ποιος φταίει, τονίζοντας στη συνέχεια πως άμα υπήρχε πιο σοβαρή διοίκηση, η «Ένωση» θα είχε σωθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Ελευθεροτυπία»:


«Αισθάνομαι όπως όλοι οι ΑΕΚτζήδες. Έπαθα σοκ, αν και είχα προβλέψει την κατάσταση. Όσα οικονομικά προβλήματα κι αν έχει μία ομάδα, δεν πέφτει έτσι στη Β’ Εθνική. Όλο αυτό το χρεώνεται η διοίκηση που είναι ανίκανη. Άλλοι σύλλογοι που χρωστάνε του κόσμου τα λεφτά, με 1.000 και 2.000 οπαδούς όλους κι όλους, κατάφεραν και σώθηκαν. Δεν μπορούσε δηλαδή να τερματίσει τρίτη από το τέλος και να σωθεί;», ανέφερε στην «Ελευθεροτυπία».

«Δυστυχώς με την ΑΕΚ έπαιξαν άσχημο παιχνίδι όλες οι διοικήσεις από την εποχή του Τροχανά, της ENIC και μετά. Έγινε ξέπλυμα χρήματος, αφού έφτασε η ΑΕΚ να χρωστά 170 εκατ. ευρώ με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 6 εκατ. ευρώ και κανείς δεν επενέβη να δει τι γίνεται. Από εκεί και πέρα τα χρέη με το άρθρο 44 μειώθηκαν στα 23 εκατ. ευρώ, έγινε δηλαδή το χρέος διαχειρίσιμο, χωρίς όμως να αποδοθούν ευθύνες για προηγούμενες χρήσεις», πρόσθεσε ο παλαίμαχος αμυντικός.

«Οι ύποπτοι είναι πάρα πολλοί. Δεν δέχομαι ότι φταίνε τα παιδιά, οι ποδοσφαιριστές. Έχουμε το χειρότερο πρωτάθλημα από καταβολής επαγγελματικού πρωταθλήματος. Ακόμη και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δεν έχει την καλύτερη ομάδα των 15 τελευταίων χρόνων, μην πάμε σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ κλπ. Με οποιοδήποτε ρόστερ, αν υπήρχε σοβαρή διοίκηση, η ΑΕΚ θα σωνόταν», συνέχισε και κατέληξε:

«Οι άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ και λοιδορήθηκαν, εκδιώχτηκαν βάσει σχεδίου. Εδώ ο προπονητής που πρόσφερε τόσα πολλά, ο Μπάγεβιτς, έφαγε ξύλο. Είναι έργο της δικαιοσύνης να βρει ποιος φταίει. Αν πραγματικά θέλουν, ας ψάξουν μέσα από τα εικονικά τιμολόγια να δουν την καταλήστευση που έχει γίνει. Θέλει το κράτος να ρίξει φως; Δεν ξέρω».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.