Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέρ του Μαρινάκη ο Νταϊφάς

Υπέρ του Μαρινάκη ο Νταϊφάς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/4/2013 13:55
Σαφή θέση υπέρ του Βαγγέλη Μαρνιάκη πήρε ο Σταύρος Νταϊφάς, ο οποίος έκανε λόγο για αχαριστία των οπαδών που αποδοκίμασαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Μετά τους συνδέσμους βετεράνων του Ολυμπιακού, και ο Σταύρος Νταϊφάς λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, με το πρώην πρόεδρο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να αναφέρει πως ο κόσμος θα έπρεπε να τον ευχαριστεί και όχι να τον αποδοκιμάζει σε μια εποχή που κολοσσοί διαλύονται, όπως τόνισε.

Μάλιστα ο ίδιος συμπλήρωσε λέγοντας πως σε περίπτωση που ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» αποχωρήσει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ολυμπιακός να ζήσει νέα πέτρινα χρόνια:

«Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά εκείνων των οπαδών που εκφράστηκαν με υβριστικά συνθήματα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος γαλουχημένος στην οικογένεια του Ολυμπιακού, που δίνει πολλά χρήματα και πολλές ώρες εργασίας καταθέτοντας και την ψυχή του για να είναι η ομάδα στην ελίτ.

Αντί ευχαριστιών και ευγνωμοσύνης δέχεται ύβρεις σε μια εποχή που κολοσσοί διαλύονται. Προσοχή στους φίλους Ολυμπιακούς που δεν έχουν ζήσει τα πέτρινα χρόνια, γιατί δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει αν αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης», αναφέρει η γραπτή δήλωση του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.