Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διακοπή και... υποβιβασμός για ΑΕΚ

Διακοπή και... υποβιβασμός για ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/4/2013 23:45
Η απόφαση του Τριτσώνη να διακόψει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό μετά τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, στέλνει ουσιαστικά την «Ένωση» στη Β’ κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έφαγαν ξύλο παίκτες της ΑΕΚ!

Το αυτογκόλ του Μπουγαΐδη στο 87ο λεπτό που έδωσε το προβάδισμα στον Πανθρακικό (1-0), οδήγησε μερίδα οπαδών να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να κυνηγήσουν τους παίκτες της ΑΕΚ οι οποίοι έτρεξαν στα αποδυτήρια, με τις πληροφορίες να λένε πως κάποιοι εξ’ αυτών έφαγαν ξύλο στη φυσούνα!

Οι άνθρωπο της ΑΕΚ εξάντλησαν κάθε προσπάθεια για να συνεχιστεί το ματς, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός ήταν ανένδοτος και διέκοψε το παιχνίδι, με αποτέλεσμα η Αθηναϊκή ομάδα να κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο, δηλαδή πλέον τη… Β’ Εθνική.

Στα του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ρίχνοντας το βάρος στην άμυνα όπως αναμενόταν, με την ΑΕΚ στη συνέχεια να έψαχνε το γκολ, χωρίς όμως να μπορούσε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες, με εξαίρεση την εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο στο 15’, με τον γκολκίπερ του Πανθρακικού να διώχνει.

Στο δεύτερο μέρος, καμία ομάδα δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά, και τελικώς ύστερα από αντεπίθεση, ο Πανθρακικός έκανε το 1-0 καθώς ο Μπουγαΐδης έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του στο 87ο λεπτό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.