Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Μπρίστολ Σίτι ο Ο' Ντρίσκολ

Στη Μπρίστολ Σίτι ο Ο' Ντρίσκολ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2013 14:10
Τον αντικαταστάτη του Ντέρεκ ΜακΊνες βρήκαν στην Μπρίστολ Σϊτι και αυτός ακούει στο όνομα Σιν Ο’ Ντρίσκολ, με τον πρώην τεχνικό της Νότιγχαμ Φόρεστ να υπογράφει συμβόλαιο με τους «ρόμπινς» για έναν χρόνο.

Ο 55χρονος ο οποίος απέρριψε πριν λίγες μέρες την πρόταση της Μπλάκπουλ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, τα βρήκε σε όλα με τους ιθύνοντες της Σίτι και πλέον καλείται να σώσει τον σύλλογο από τον υποβιβασμό. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπρίστολ είχε επιλέξει τον ΜακΊνες αντί του Ο’ Ντρίσκολ όταν είχε βρεθεί σε παρόμοια θέση πριν από 15 μήνες.

Ο Άγγλος τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Μπόρνμουθ το 2000, οδηγώντας την το 2003 πίσω στην Λιγκ 1. Το 2006 ανέλαβε την Ντόνκαστερ κατακτώντας το Λιγκ Τρόφι το 2007 και έναν χρόνο μετά κέρδισε και την άνοδο για την Τσάμπιονσιπ.

Τελευταίος του σύλλογος ήταν η Νότιγχαμ την οποία ανέλαβε το καλοκαίρι έχοντας απολογισμό 36 βαθμούς σε 24 παιχνίδια, ωστόσο ύστερα από νίκη της ομάδας του με 4-2 στις 26 Δεκεμβρίου, αποτέλεσε παρελθόν από το «Σίτι Γκράουντ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.