Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ανατροπή... Ευρώπης για Άρσεναλ, νέο «στοπ» για Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ανατροπή... Ευρώπης για Άρσεναλ, νέο «στοπ» για Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/4/2013 19:22
Στην 3η θέση της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ «σκαρφάλωσε» ξανά η Άρσεναλ, η οποία με μεγάλη ανατροπή στα τελευταία λεπτά, κέρδισε με 3-1 την Νόριτς και βλέπει.. Τσάμπιονς Λιγκ. Νέο «στοπ» για Λίβερπουλ, νίκη Ευρώπης για Έβερτον.

Με 3 γκολ μετά το 84’, η Άρσεναλ γύρισε τούμπα το παιχνίδι κόντρα στην Νόριτς, παίρνοντας τη νίκη με 3-1 χάρη στα τέρματα των Αρτέτα (85’, πεν), Μπασόνγκ (88’ αυτ.) , Ποντόλσκι (90+1’), και συνέχισε το νικηφόρο σερί που την έχει φέρει στην 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «κανονιέρηδες» είχαν την υπεροχή σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν μπορούσαν να κάμψουν την αντίσταση των φιλοξενούμενων. Έτσι στις αρχές του δεύτερου μέρους ο Τέρνερ άνοιξε το σκορ στο 57’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σνότγκρας.

Ο Βενγκέρ στη συνέχεια έριξε στο παιχνίδι τους Ποντόλσκι και Γουόλκοτ, με τον πρώτο να σημαδεύει το δοκάρι του Μπαν, ενώ ο δεύτερος ανατράπηκε στην περιοχή, με τον διαιτητή ωστόσο να δείχνει «παίζεται».Ωστόσο στο 85’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Αρτέτα να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η μεγάλη ανατροπή, με τον Μπασόνγκ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, προσπαθώντας να απομακρύνει το σουτ του Ζιρού. Τελικώς, στις καθυστερήσεις ο Ποντόλσκι διαμόρφωσε το τελικό 3-1, βάζοντας το κερασάκι… στην τούρτα για τους Λονδρέζους.

«Στοπ» για Λίβερπουλ, καταδίκασε την ΚΠΡ η Έβερτον


Πρέμιερ Λιγκ: Ανατροπή... Ευρώπης για Άρσεναλ, νέο «στοπ» για Λίβερπουλ
Δυσκολεύει η ευρωπαϊκή έξοδος της Λίβερπουλ, η οποία έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες στην έδρα της Ρέντινγκ, ωστόσο δεν κατάφερε να μετατρέψει ούτε μια σε γκολ, με αποτέλεσμα το τελικό 0-0 να δίνει ελπίδες στα όνειρα των γηπεδούχων για παραμονή.

Οι «κόκκινοι» είχαν 26 σουτ, 15 από αυτά εντός εστίας, όμως κανέναν από αυτά δεν κατέληξε στα δίχτυα της Ρέντινγκ, με αποτέλεσμα να μείνουν για ακόμα ένα παιχνίδι στο 0-0 μετά από την αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ και χάσουν κι άλλο έδαφος για το κυνήγι της Ευρώπης.

Από την άλλη, όνειρα για τετράδα μπορεί να κάνει ακόμα η Έβερτον η οποία κέρδισε με 2-0 την ΚΠΡ χάρη στα τέρματα των Γκίμπσον (40΄) και Ανιτσέμπε (56’) και μείωσε για την ώρα στους τρεις την απόσταση της από την τετράδα.

Αντίθετα η ΚΠΡ πρέπει να αποδεχθεί το γεγονός πως από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, καθώς «βυθίστηκε» κι άλλο στην βαθμολογία και πολύ δύσκολα μπορεί πλέον να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στα άλλα παιχνίδια, η Άστον Βίλα έμεινε στο 1-1 με τη Φούλαμ, όπως και η Σαουθάμπτον με την Γουέστ Χαμ.

Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής:


Σάββατο

Άρσεναλ - Νόριτς 3-1

Άστον Βίλα - Φούλαμ 1-1

Έβερτον - ΚΠΡ 2-0

Ρέντινγκ - Λίβερπουλ 0-0

Σαουθάμπτον - Γουέστ Χαμ 1-1


Κυριακή

Νιούκαστλ - Σάντερλαντ (14:00)

Στόουκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:05)


Αναβολή

Τσέλσι - Τότεναμ

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Μπρομ

Γουίγκαν - Σουόνσι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.