Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοντά σε Κεντίρα η Άρσεναλ

Κοντά σε Κεντίρα η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2014 20:00
Για συμφωνία της Άρσεναλ με την Ρεάλ για την απόκτηση του Σάμι Κεντίρα κάνουν λόγο αγγλικά και ισπανικά Μέσα, ενώ κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γερμανός μέσος έχει ήδη υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες»!

Μετά τον Αλέξις Σάντσες, η Άρσεναλ φέρεται ότι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Σάμι Κεντίρα, καθώς αγγλικά και ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως ο Γερμανός μέσος -και από χτες παγκόσμιος πρωταθλητής με τα «πάντσερ»- βρίσκεται μια «ανάσα» από το να συνεχίζει την καριέρα τους στους «κανονιέρηδες».

Μάλιστα οι δύο ομάδες φέρεται ότι έχουν δώσει τα χέρια με το ποσό της μεταγραφής να αγγίζει σχεδόν τα 29 εκατ. ευρώ, ενώ κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως ο 27χρονος έχει ήδη υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Έτσι εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η Άρσεναλ θα αποκτήσει ακόμα έναν Γερμανό ποδοσφαιριστή μετά τους Μέρτεσάκερ, Οζίλ, Ποντόλσκι και τους νεαρούς Γκνάμπρι και Ζελαλέμ!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κεντίρα έγραψε ιστορία καθώς έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης μετά τους Καρεμπέ (1998) και Ρομπέρτο Κάρλος (2002) που έχουν κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ και Παγκόσμιο Κύπελλο την ίδια σεζόν. Βέβαια αν λάβουμε υπόψη και αυτούς που έχουν κατακτήσει Κύπελλο Πρωταθλητριών, τότε η λίστα φτάνει τους δέκα (Μπέκενμπάουερ, Μπράιτνερ, Χένες, Κάπελμαν, Μάιερ, Ζβάρζενμπεκ, Μίλερ, όλοι το 1974)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.