Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρουμενίγκε: «Η Μπαρτσελόνα το φαβορί»

Ρουμενίγκε: «Η Μπαρτσελόνα το φαβορί»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/4/2013 15:30
Ως αουτσάιντερ χαρακτήρισε τη Μπάγερν Μονάχου ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε για τις διπλές αναμετρήσεις των Βαυαρών με την Μπαρτσελόνα, στο πρώτο σχόλιο που έκανε αμέσως μετά την κλήρωση των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γερμανίας χαρακτήρισε τους Καταλανούς ως την κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη και φαβορί για το τρόπαιο, ενώ τόνισε πως είναι μια σπουδαία ευκαιρία για να δείξει η Μπάγερν τι αξίζει:

«Η Μπαρτσελόνα είναι το σημείο αναφοράς στην Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ περισσότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, με εκπληκτικές επιθετικές δυνατότητες. Παίξαμε μαζί της το 2009 και πραγματικά δεν θέλω να θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι. Είναι όμως μία θαυμάσια ευκαιρία να δείξουμε ότι βελτιωθήκαμε από τότε»

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι θα δούμε δύο πολύ καλά παιχνίδια, που θα γίνουν στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Είναι αβαντάζ το ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εντός παρά την άποψη του κοινού που νομίζει το αντίθετο. Το είδαμε απέναντι στη Γιουβέντους, όπου ο κόσμος είπε ότι μπορεί να αποδειχθεί μειονέκτημα.

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα παίξουμε με την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Νιώθω ότι η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί για να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.