Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέιρα Λιγκα: Ισόπαλο το ντέρμπι στο «Ντα Λούζ»

Πριμέιρα Λιγκα: Ισόπαλο το ντέρμπι στο «Ντα Λούζ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2013 03:35
Τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) μοιράστηκαν Μπενφίκα και Πόρτο στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Πορτογαλία, με τους «αετούς» να μένουν δύο φορές πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφεραν να γυρίσουν στο παιχνίδι και μάλιστα έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την μεγάλη ανατροπή.

Πιο δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η Πόρτο η οποία πήρε το προβάδισμα στο 8’ χάρη στο γκολ του Μανγκαλά. Ωστόσο η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού μόλις στο 10’ ο Μάτιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Ωστόσο οι «δράκοι» πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ μόλις στο 15’ όταν και εκμεταλλεύτηκαν το τεράστιο λάθος του κίπερ Μοραές, με τον Μαρτίνεζ να κάνει το 1-2. Παρόλα αυτά όπως και στο 1-1, η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Γκαιτάν να ισοφαρίζει στο 17’.

Η Μπενφίκα ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσε να πάρει την νίκη, με τον Καρντόσο να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 77’, όταν και βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Έλτον, με τον κίπερ της Πόρτο να αποκρούει στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Ντεμπούτο με νίκη για Φερέιρα


Πριμέιρα Λιγκα: Ισόπαλο το ντέρμπι στο «Ντα Λούζ»
Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας την Ολιανένσε (4' Λαμπιάντ, 55' Σίλβα).

Στα άλλα παιχνίδια η Σετουμπάλ διέσυρε την Μορεϊρένσε με 5-0, η Νασιονάλ κέρδισε με 3-2 την Μπράγκα, η Πάκος Φερέιρα επικράτησε με 1-0 κόντρα στην Ακαδέμικα και τέλος η Ρίο Άβε πήρε εκτός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στην Ζιλ Βιθέντε.

Τα αποτελέσματα


Ζιλ Βισέντε - Ρίο Άβε 0-1

Πάκος Φερέιρα - Ακαντέμικα 1-0

Βιτόρια Σετούμπαλ - Μορεϊρένσε 5-0

Ολιανένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-2

Μπενφίκα - Πόρτο 2-2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.