Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κύμα» αποχωρήσεων στον Παναθηναϊκό

«Κύμα» αποχωρήσεων στον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2013 10:03
«Ο Παναθηναϊκός γυρίζει σελίδα» ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ το μεσημέρι της Τρίτης, η οποία τόνιζε για αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στο ρόστερ της ομάδας. Δεν πέρασε πολύς χρόνος και ήδη άρχισαν οι πρώτες αποχωρήσεις, με τον Μπουμσόνγκ να αποτελεί «ξένο σώμα» ύστερα από κοινή συμφωνία των δύο πλευρών. Παρελθόν και ο Βύντρα, αποχώρησε ο Δημήτρης Γόντικας.

Ο Γάλλος στόπερ βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για τη λύση της συνεργασίας τους, μιας και όπως ενημερώθηκε, δεν υπολογίζονταν από το «τριφύλλι», παρά την επιθυμία του ίδιου να παραμείνει στην ομάδα. Ακόμα δεν έχουν γνωστοποιηθεί περεταίρω λεπτομέρειες όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της αποδέσμευσης, ωστόσο την Παρασκευή θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου από τον 32χρονο με παρουσία ανθρώπου της ομάδας.

Την «σκυτάλη» ο Βύντρα, έπεται συνέχεια


Ο Μπουμσόνγκ όμως δεν ήταν ο μόνος που πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ, μιας και ο Λουκάς Βύντρα είχε λίγο αργότερα συνάντηση με τον αντιπρόεδρο Χρήστο Παναγόπουλο και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει, με τον ΠΑΟΚ να… περιμένει στην γωνία για την απόκτηση του.

Ωστόσο φαίνεται ότι αυτή είναι μόνο η αρχή, με τον Χριστοδουλόπουλο να είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει σε ιταλική ομάδα η οποία είναι διατεθειμένη να αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη. Μάλιστα οι επόμενοι που «φλερτάρουν» με αποχώρηση είναι οι Φορναρόλι και Λέτο.

Παρελθόν και ο Γόντικας


«Κύμα» αποχωρήσεων στον Παναθηναϊκό
Ολοκληρώθηκε η παρουσία του Δημήτρη Γόντικα στα διοικητικά του Παναθηναϊκού μιας και όπως τονίζει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, παραιτήθηκε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.
«Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο κ. Δημήτρης Γόντικας, ειδικός σύμβουλος της ΠΑΕ και μέλος του Δ.Σ., ανακοίνωσε σήμερα την πρόθεσή του να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους από τη Διοίκηση της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιάννης Αλαφούζος ευχαρίστησε τον κ. Γόντικα για τις πολύτιμες υπηρεσίες που σε δύσκολες περιόδους παρέσχε στην ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.