Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίλερ: «Bάλτε το χρυσό παπούτσι στον κ@@@ σας» (video)

Μίλερ: «Bάλτε το χρυσό παπούτσι στον κ@@@ σας» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2014 17:55
Έξαλλος έγινε ο Τόμας Μίλερ σε ερώτηση Κολομβιανής ρεπόρτερ για το πώς αισθάνεται που έχασε το «Χρυσό Παπούτσι» από τον Ροντρίγκες! Δείτε σε βίντεο την απάντηση του Γερμανού.

Ο Τόμας Μίλερ πήρε το χρυσό μετάλλιο του πρωταθλητή Κόσμου με τη Γερμανία, όχι όμως και το «Χρυσό Παπούτσι», καθώς έχασε τον τίτλο του σκόρερ της διοργάνωσης από τον Χάμες Ροντρίγκιες.

Γι’ αυτό μια νεαρή ρεπόρτερ από τη Κολομβία ρώτησε τον Μίλερ πως αισθάνεται για το γεγονός πως ήρθε δεύτερος στη μάχη για τον πρώτο σκόρερ του τουρνουά, κάνοντας έξαλλο τον άσο της Μπάγερν:

«Πρέπει να μιλήσεις βαυαρικά», ήταν το αίτημα του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ που ήταν δίπλα στον Μίλερ, με την ρεπόρτερ όμως να ρωτάει στα αγγλικά τον άσο της Μπάγερν: «Δεν μιλάω βαυαρικά αλλά συγχαρητήρια για το Μουντιάλ. Ήσουν πολύ κοντά στο να αναδειχτείς κορυφαίος σκόρερ του τουρνουά. Πώς αισθάνεσαι;

Και η απαράδεκτη απάντηση του Μίλερ, στα βαυαρικά: «Δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι μ…..ιες περί πρώτου σκόρερ στη διοργάνωση. Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές! Μπορείτε να χώσετε το Χρυσό Παπούτσι στον κ… σας».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.