Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νεϊμάρ: «Δύο εκατοστά πιο κάτω και θα ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι...» (video)

Νεϊμάρ: «Δύο εκατοστά πιο κάτω και θα ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι...» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/7/2014 01:35
Ο Νεϊμάρ, μιλώντας με δάκρυα στα μάτια, αναφέρθηκε στο σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε μετά το σκληρό μαρκάρισμα από τον Σουνίγκα στον αγώνα με τη Κολομβία, τονίζοντας πως το χτύπημα θα μπορούσε να τον αφήσει σε αναπηρικό καροτσάκι! «Ο Μέσι αξίζει τον τίτλο», δήλωσε.

Με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Νεϊμάρ αποκάλυψε πως συγχώρησε τον Σουνίγκα αλλά πρόσθεσε πως δεν δέχεται ότι το χτύπημα ήταν φυσιολογικό, δηλώνοντας πως εάν ήταν δύο εκατοστά πιο κάτω, τότε θα ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι!

Ο ίδιος μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του, μίλησε επίσης για τη βαριά ήττα της Βραζιλίας από την Γερμανία, δηλώνοντας πως δεν ντρέπεται να λέει πως ήταν στην ομάδα του 7-1, ενώ σε σχόλιο του για τον τελικό, τόνισε πως ο Μέσι αξίζει τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νειμάρ:


Για τον τραυματισμό του:

«Είναι μια απ’ τις πιο άσχημες εβδομάδες της ζωής μου. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ χειρότερη. Θα μάθω από αυτό, ο Θεός ξέρει τα πάντα, θα πρέπει να υπήρχε λόγος που συνέβη...

Δεν δέχομαι πως ήταν φυσιολογικό το χτύπημα του Σουνίγκα. Όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο το ξέρουν αυτό. Ο τρόπος που ήρθε από πίσω, δεν μπορούσα να αμυνθώ. Ο Θεός με βοήθησε... Αν ήταν δύο εκατοστά πιο κάτω, θα ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι τώρα. Με πήρε τηλέφωνο την επόμενη μέρα και μου ζήτησε συγνώμη. Δεν κρατώ κακία, του εύχομαι ό,τι καλύτερο
»

Για τη βαριά ήττα από τη Γερμανία:

«Θέλω τόσο πολύ να δω ξανά τους συμπαίκτες μου. Σίγουρα η κατάστασή μου είναι άσχημη, αλλά είμαι χαρούμενος που μπορώ τουλάχιστον να περπατάω. Ξεκινήσαμε μαζί και θα τελειώσουμε όλοι μαζί. Η ήττα απ’ την Γερμανία ήταν ιστορική, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αποχωρήσουμε απ’ το τουρνουά με κατεβασμένο κεφάλι. Έτσι είναι ο αθλητισμός, ελπίζω να χαμογελάσουμε σύντομα.

Ήταν ένα μπλάκ-άουτ. Είναι εύκολο πάντα να μιλάμε στο τέλος των αγώνων, αλλά δύσκολο όταν είσαι στο χορτάρι. Δεν ντρέπομαι να πω ότι ήμουν στην ομάδα του 7-1. Είμαι περήφανος που έπαιξα στο πλάι του Τιάγκο Σίλβα, του Φρεντ και των άλλων
».

Για τον τελικό:

«Εύχομαι και στις δύο ομάδες καλή τύχη. Νομίζω πως ο Μέσι αξίζει τον τίτλο. Είναι φίλος μου και συμπαίκτης μου στην Μπαρτσελόνα, θα είμαι μαζί του και θα τον υποστηρίξω όπως και τον Μασεράνο»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.