Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα «κανονιέρης» ο Σάντσες

Και επίσημα «κανονιέρης» ο Σάντσες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/7/2014 21:54
Παίκτης της Άρσεναλ είναι και επίσημα ο Αλέξις Σάντσες ο οποίος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο (δεν έγινε γνωστή η διάρκεια του) και ανακοινώθηκε από τη διοίκηση. Στα 40 με 45 εκατ. ευρώ υπολογίζεται το ποσό της μεταγραφής σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα.

Σπουδαία μεταγραφή για την Άρσεναλ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες από την Μπαρτσελόνα, με τον Χιλιανό μεσοεπιθετικό να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο και να ανακοινώνεται από τους «κανονιέρηδες».

Η συμφωνία είχε γίνει γνωστή πριν λίγες ημέρες, ενώ το ποσό της μεταγραφής φέρεται ότι αγγίζει τα 40 με 45 εκατ. ευρώ, αν και κάποια δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η Μπαρτσελόνα έβαλε στα ταμεία της το ποσό των 30 εκατ. λιρών (37,7 εκατ. ευρώ).

Ο 25χρονος σημείωσε συνολικά 88 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, πετυχαίνοντας συνολικά 39 γκολ σε τρεις σεζόν με τους «μπλαουγκράνα», ενώ μετράει και 71 εμφανίσεις με την Εθνική Χιλής, με την οποία έχει πετύχει 24 γκολ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Άρσεναλ, σε μια ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή, φοβερό ρόστερ, οπαδούς που την υποστηρίζουν σε όλο τον κόσμο κι ενώ εκπληκτικό γήπεδο στο Λονδίνο. Περιμένω πώς και πώς να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες και να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κάνω τους οπαδούς της ομάδας χαρούμενους», δήλωσε ο παίκτης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.