Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Διασυρμός!

Μουντιάλ 2014: Διασυρμός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2014 00:48
Η Γερμανία υποχρέωσε τη Βραζιλία στην πιο ντροπιαστική ήττα της ιστορία της, καθώς την διέλυσε με 7-1 μέσα στο «σπίτι» της και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία ή την Αργεντινή. Μίλερ (11’), Κλόζε (23’), Κρόος (24’, 26’), Κεντίρα (29’) και Σούρλε (69’, 78’) τα γκολ, μείωσε στο 90' ο Οσκάρ.

Δεν ξανάγινε! Σε ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία, η Γερμανία διέλυσε με 7-1 την οικοδέσποινα Βραζιλία στο Μπέλο Οριζόντε και προκρίθηκε σε τελικό Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 2002, εκεί όπου θα διεκδικήσει κόντρα σε Ολλανδία ή Αργεντινή το πρώτο της τρόπαιο στο θεσμό μετά το 1990!

Απίστευτά πράγματα από τους Γερμανούς οι οποίοι πέτυχαν πέντε τέρματα σε λιγότερο από 30 λεπτά χάρη στα γκολ των Μίλερ (11’), Κλόζε (23’), Κρόος (24’, 26’) και Κεντίρα (29’), με τον δεύτερο μάλιστα να γράφει ιστορία, καθώς με το τέρμα που σημείωσε έγινε αυτόματα ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Μουντιάλ!

Η Βραζιλία η οποία μετά και το δεύτερο γκολ κατέρρευσε, προσπάθησε να πετύχει το γκολ της…. τιμής στις αρχές της επανάληψης, ωστόσο έπεσε πάνω στον Νόιερ ο οποίος δεν… χαρίστηκε στους γηπεδούχους.

Τελικώς, ο Σούρλε που πέρασε στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος πέτυχε ακόμα δύο γκολ (69’, 78’), με τον συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Οσκάρ να διαμορφώνει το τελικό 7-1 στο 90' και τους Γερμανούς να κλείνουν θέση για τον τελικό του Μαρακανά στις 13 Ιουλίου.

Βραζιλία: Ζούλιο Σέζαρ, Μαρσέλο, Νταβίντ Λουίζ, Ντάντε, Μαϊκόν, Λουίς Γκουστάβο, Φερναντίνιο (46’ Παουλίνιο), Μπερνάρντ, Όσκαρ, Χουλκ (46’ Ραμίρες), Φρεντ

Γερμανία: Νόιερ, Χέβεντες, Χούμελς (46’ Μερτεζάκερ), Μπόατενγκ, Λαμ, Κεντίρα (76’ Ντράξλερ), Σβαϊνστάιγκερ, Κρος, Οζίλ, Μίλερ, Κλόζε (58’ Σούρλε)

Τα πρώτα πέντε γκολ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.