Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Κόουλ και Ουτσάν η Ρόμα, μιλάει με Ετό!

Ανακοίνωσε Κόουλ και Ουτσάν η Ρόμα, μιλάει με Ετό!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/7/2014 22:26
Την απόκτηση του Άσλει Κόουλ για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η Ρόμα, η οποία απέκτησε ως δανεικό και τον Σαλίχ Ουτσάν, ενώ φέρεται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για να φέρει στη Ρώμη τον Σάμουελ Ετό!

Στην Ιταλία με τη φανέλα της Ρόμα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άσλει Κόουλ, καθώς ο 33χρονος Άγγλος αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι και ήρθε σε συμφωνία για να αγωνιστεί στους «τζιαλορόσι».

Ο έμπειρος αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και παρουσιάστηκε από τη διοίκηση, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει και την απόκτηση του Σαλίχ Ουτσάν.

Ανακοίνωσε Κόουλ και Ουτσάν η Ρόμα, μιλάει με Ετό!
Πρόκειται για τον 20χρονο Τούρκο μέσο της Φενέρμπαχτσε, με την Ρόμα να ανακοινώνει την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια και εφόσον επιθυμεί την απόκτηση του θα κληθεί να δώσει το ποσό των 11 εκατ. ευρώ στην τουρκική ομάδα.

Παράλληλα σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, οι «τζιαλορόσι» ενδιαφέρονται και για την απόκτηση του Σάμουελ Ετό, ο οποίος έμεινε επίσης ελεύθερος από την Τσέλσι και όπως αποκαλύπτει το goal.com οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Καμερουνέζο φορ προκειμένου να τον πείσουν να αγωνιστεί στην ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.