Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λόβρεν: «Σκέφτομαι μόνο τη Λίβερπουλ»

Λόβρεν: «Σκέφτομαι μόνο τη Λίβερπουλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/7/2014 15:35
Απογοητευμένος που η Σαουθάμπτον απέρριψε πρόταση της Λίβερπουλ ύψους 20 εκατ. λιρών για την απόκτηση του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ντέγιαν Λόβρεν, ο οποίος δήλωσε πως στο μυαλό του βρίσκεται μόνο στους «κόκκινους».

Μετά τους Λάμπερτ και Λαλάνα, η Λίβερπουλ επιχείρησε να αποκτήσει και τρίτο παίκτη από τη Σαουθάμπτον, καθώς έκανε πρόταση 20 εκατ. λιρών για την αγορά του Ντέγιαν Λόβρεν, ωστόσο οι «Άγιοι» απάντησαν αρνητικά.

Η κίνηση αυτή δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τον διεθνή Κροάτη αμυντικό ο οποίος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Sportske Novosti» δήλωσε απογοητευμένος για την συμπεριφορά της Σαουθάμπτον και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ:

«Η Λίβερπουλ κατέθεσε πρόταση, όμως κανείς από την ομάδα μου δεν με ενημέρωσε. Αυτό δεν ήταν σωστό. Το έμαθα από άλλους ανθρώπους και ένιωσα απογοήτευση. Κατάλαβα ότι δεν έχω άλλο λόγο να μείνω στη Σαουθάμπτον. Η Λίβερπουλ προσέφερε 20 εκατομμύρια, ενώ η Σαουθάμπτον έδωσε εννέα για να με αποκτήσει. Επομένως θα έπαιρνε τα διπλάσια χρήματα!

Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θα κάνω. Δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση. Ειλικρινά αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στη Λίβερπουλ. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Θα έμενα ευχαρίστως στη Σαουθάμπτον εάν ο σύλλογος είχε φιλοδοξίες…
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.