Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκατούζο: «Όμορφη χώρα η Ελλάδα, αλλά ήρθα για δουλειά»

Γκατούζο: «Όμορφη χώρα η Ελλάδα, αλλά ήρθα για δουλειά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2014 21:42
Μπροστά σε 2000 φιλάθλους ξεκίνησε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Τζενάρο Γκατούζο να γνωρίζει την αποθέωση. «Δεν ήρθα για διακοπές στην Ελλάδα, μεγάλη ευκαιρία ο ΟΦΗ» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Την πρώτη προπόνηση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές έκαναν στον ΟΦΗ, με 2000 φιλάθλους της ομάδας να δίνουν το «παρών» στο «Γεντί Κουλέ», αποθεώνοντας τον Τζενάρο Γκατούζο και τους παίκτες.

Ο Ιταλός τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε δεν ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα, ότι ο ΟΦΗ αποτελεί μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτόν και πως το οικονομικό δεν έπαιξε κανένα ρόλο:

«Τα πράγματα είναι πολύ ωραία εδώ, η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική. Θα συνεχίσουμε την πολύ καλή δουλειά που έκανε ο Σα Πίντο», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για τις συζητήσεις με τη διοίκηση: «Ο πρόεδρος ήρθε πριν από περίπου δυο μήνες στο Μιλάνο, μιλήσαμε και μου αρέσει η νοοτροπία του και ο τρόπος που με πλησίασε. Δε μιλήσαμε καθόλου για τα οικονομικά, καθώς δεν παίζει κανένα ρόλο στην παρουσία μου εδώ. Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εμένα ο ΟΦΗ και μια πολύ όμορφη χώρα η Ελλάδα, αλλά εγώ δεν έχω έρθει εδώ για διακοπές, αλλά για δουλειά».

Για τα μεταγραφικά: «Έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο. Η ομάδα ακόμα δεν είναι πλήρης, δεν έχει ολοκληρωθεί. Κοιτάμε ακόμα 2-3 παίκτες . Γνωρίζετε όλοι ότι υπάρχει μια μεγάλη οικονομική κρίση όχι μόνο στην Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη. Παρά τις δυσκολίες θα προσπαθήσουμε να φέρουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν ουσιαστικά».

Πετρόπουλος: «Χαρούμενος που επέστρεψα»


Γκατούζο: «Όμορφη χώρα η Ελλάδα, αλλά ήρθα για δουλειά»
Το «παρών» έδωσαν και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Αντώνης Πετρόπουλος και ο Ισπανός αμυντικός Αρτόλα ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω μετά από έξι χρόνια σε γνώριμα λημέρια. Ο κόσμος υποστηρίζει την ομάδα και έχω δεθεί με τον κόσμο. Έχουμε ένα προπονητή Παγκοσμίας εμβέλειας και πιστεύω ότι θα πάρουμε πολλά πράγματα από αυτόν» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πετρόπουλος.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Ηράκλειο από 5 έως 19 Ιουλίου, ενώ από 20 Ιουλίου έως και 2 Αυγούστου η ομάδα θα βρεθεί στην Ολλανδία όπου θα δοθούν πέντε φιλικά παιχνίδια.

Τα τέσσερα από αυτά θα είναι τα εξής:

22/7: V.V.V. Venlo - ΟΦΗ – Ώρα 19:00 στο Venlo
26/7: Eupen – ΟΦΗ – ΏΡΑ 19:00 στο Eupen (Kehrweg Stadium)
29/7: ADO Den Haag – ΟΦΗ 19 :00 στο Den Haag (Kyocera Stadion)
1/8: NAC Breda – ΟΦΗ 20:00 στο Breda (Rat Verlegh Stadion)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.