Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Αθήνα ο Αμπιντάλ!

Στην Αθήνα ο Αμπιντάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2014 02:12
Στην Αθήνα βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Ερίκ Αμπιντάλ προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό!

Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου ο Ερίκ Αμπιντάλ να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς ο έμπειρος αμυντικός έφτασε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αθήνα και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο, πιθανότατα ενός έτους.

Εάν όλα κυλήσουν χωρίς εμπόδια, οι «ερυθρόλευκοι» θα ανακοινώσουν την απόκτηση του 34χρονου Γάλλου αμυντικού ο οποίος θα αναχωρήσει τη Δευτέρα με την υπόλοιπη αποστολή για το Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Στην Αθήνα ο Αμπιντάλ!
Ο Αμπιντάλ μπορεί να παίξει ως κεντρικός αμυντικός ή ως αριστερός μπακ ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Μονακό, μετρώντας 29 συμμετοχές και την Πέμπτη ανανέωσε το συμβόλαιο του για ακόμα ένα χρόνο, ωστόσο αυτό φάνηκε πως δεν επηρέασε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος είχε σταματήσει προσωρινά το ποδόσφαιρο μετά από σοβαρή περιπέτεια υγείας (όγκο στο συκώτι) το 2011 όταν αγωνίζονταν στην Μπαρτσελόνα, με την οποία κατέκτησε τα… πάντα (τέσσερα πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, τρία Σούπερ Καπ, δύο Τσάμπιονς Λιγκ, δύο Σούπερ Καπ Ευρώπης, δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων).

Πλέον μένει να δούμε αν θα υπάρξει διπλή ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με γαλλικά Μέσα, στην Αθήνα βρίσκεται και ο Αρτούρ Μαζουάκου προκειμένου να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.