Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Εμβληματικός ο Κάρα, ο Παναθηναϊκός υπεράνω προσώπων»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Εμβληματικός ο Κάρα, ο Παναθηναϊκός υπεράνω προσώπων»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/7/2014 17:51
Το λόγο που δεν προχώρησε η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη εξήγησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Θέση στο θέμα Καραγκούνη πήρε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός η οποία ξεκαθάρισε πως η μεταγραφή του Έλληνα άσου στο «τριφύλλι» δεν προχώρησε διότι η νέα αρχή που κάνει η ομάδα είναι υπεράνω προσώπων.

Μάλιστα τονίζεται πως τα κριτήρια ήταν καθαρά ποδοσφαιρικά και πως ο «Κάρα» δεν χωρά στο νέο μοντέλο της ομάδας προκειμένου να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες πάνω στις οποίες χτίζεται ο σύλλογος.

Παράλληλα τονίζεται πως ο Καραγκούνης είναι ένας εμβληματικός ποδοσφαιριστής και είναι ξεχωριστό κομμάτι της μεγάλης Παναθηναϊκής οικογένειας.

Η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι ένας εμβληματικός ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε στον Παναθηναϊκό και τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα, έχει προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές και στον σχεδιασμό μιας νέας ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας, συσπειρώνοντας τον κόσμο και εμπνέοντας τους ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στο δυναμικό του.

Το μοντέλο που αντανακλά σήμερα ο Σύλλογος, αφορά κυρίως στη δημιουργία μιας νέας υγιούς ομάδας, με την ανάδειξη νέων παικτών και με τον κόσμο του Παναθηναϊκού ενωμένο στις κερκίδες της Λεωφόρου. Σε αυτό το μοντέλο, η ισορροπία αποτελεί βασικό κανόνα, που ο νέος Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί να αψηφίσει.

Ο Παναθηναϊκός του σήμερα και του αύριο έχει ξεκάθαρο ενωτικό πρόσωπο αλλά είναι και υπεράνω οποιουδήποτε προσώπου.

Ανεξάρτητα από την εξέλιξη των πραγμάτων ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν, είναι και θα είναι ξεχωριστό κομμάτι της μεγάλης Παναθηναϊκής οικογένειας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι επιλέξει να κάνει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.