Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βασίλιεφ: «Δεν πωλούνται Φαλκάο και Ροντρίγκες»

Βασίλιεφ: «Δεν πωλούνται Φαλκάο και Ροντρίγκες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2014 23:22
Ο αντιπρόεδρος της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεφ διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ρεάλ να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Μονεγάσκους για την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο Χάμες Ροντρίγκες θα παραμείνει στην ομάδα. Ανανέωσαν Καρβάλιο και Αμπιντάλ.

Παρά τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που θέλουν την Ρεάλ να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μονακό για την αγορά του Ρανταμέλ Φαλκάο, ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων, Βαντίμ Βασίλιεφ διέψευσε πως η ομάδα έχει επαφές με άλλη ομάδα για τον Κολομβιανό επιθετικό:

«Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με κανέναν σύλλογο. Στηριζόμαστε στον Φαλκάο και ελπίζουμε να πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις τη νέα σεζόν».

Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε πως η Μονακό δικαιώνεται για το ποσό (45 εκατ. ευρώ) που έδωσε στην Πόρτο για την αγορά του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ, και ξεκαθάρισε πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο και υπολογίζεται στην ομάδα:

«Όλοι εντυπωσιάστηκαν το περασμένο καλοκαίρι για το μεγάλο ποσό που ξοδέψαμε για τον Ροντρίγκες και τώρα όλοι μιλούνε γι’ αυτόν, κάτι που σημαίνει πως πράξαμε σωστά. Πιστεύουμε πολύ στον παίκτη, είναι σημαντικός για μας και έχει ακόμα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο μαζί μας. Πιστεύουμε ότι θα κάνουμε μεγάλα πράγματα μαζί» τόνισε

Ανανέωσαν Καρβάλιο και Αμπιντάλ


Βασίλιεφ: «Δεν πωλούνται Φαλκάο και Ροντρίγκες»
Με λιτή ανακοίνωση, η Μονακό γνωστοποίησε πως ο Ρικάρντο Καρβάλιο και ο Έρικ Αμπιντάλ θα παραμείνουν στον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2015, καθώς ανανέωσαν το συμβόλαιο τους με την ομάδα.

Τη φανέλα της Μονακό θα φοράνε για ακόμα ένα χρόνο οι Ρικάρντο Καρβάλιο και Ερίκ Αμπιντάλ, καθώς αμφότεροι ανανέωσαν τη συνεργασίας του με τους Μονεγάσκους.

Οι δύο έμπειροι άσοι αποκτήθηκαν την περασμένη σεζόν από την Μονακό, βοηθώντας την ομάδα να τερματίσει στην δεύτερη θέση του Σαμπιονά και να επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.