Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανανέωσε με Ίντερ ο Ματσάρι

Ανανέωσε με Ίντερ ο Ματσάρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/7/2014 15:33
Στον πάγκο της Ίντερ μέχρι το καλοκαίρι του 2016 θα βρίσκεται ο Βάλτερ Ματσάρι, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «νερατζούρι».

Όπως αναμενόταν, ο Βάλτερ Ματσάρι θα παραμείνει στο «τιμόνι» της Ίντερ, καθώς οι «νερατζούρι» ανακοίνωσαν ότι επήλθε συμφωνία με τον νυν τεχνικό της για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Έτσι, ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος κατάφερε να οδηγήσει τους «νερατζούρι» ξανά στην Ευρώπη μέσω της 5ης θέσης που δίνει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

«Είμαστε ευτυχείς που καταφέραμε να προχωρήσουμε την επέκταση του συμβολαίου με τον προπονητή μας. Πάντα έλεγα ότι η σχέση με τον Ματσάρι θα προχωρήσει, τον θεωρούμε μία από τις πιο σταθερές αξίες του σχεδίου μας», τόνισε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ερίκ Τοχίρ.

«Ο πρόεδρος έδειξε για μία ακόμα φορά ότι πιστεύει σε μένα και στο σχέδιο. Εύχομαι να μπορέσω να ξεπληρώσω την εκτίμηση προς το πρόσωπό μου μέσα από τη δουλειά εντός γηπέδου. Θα κάνω ό,τι είναι μέσα στις δυνατότητές μου ώστε η Ίντερ να επιστρέψει στην κορυφή», δήλωσε με τη σειρά του ο Ματσάρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.