Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θερμή υποδοχή για την Εθνική στο αεροδρόμιο

Θερμή υποδοχή για την Εθνική στο αεροδρόμιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2014 20:17
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στην αποστολή της Εθνικής οι Έλληνες φίλαθλοι κατά την άφιξή της στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Αποθεώθηκε ο Γκέκας και οι υπόλοιποι διεθνείς.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης η Εθνική μας ομάδα η οποία επέστρεψε από τη Βραζιλία μετά την ιστορική της πορεία στο Μουντιάλ.

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρέθηκαν περίπου 300 Έλληνες φίλαθλοι οι οποίοι αποθέωσαν όλους τους διεθνείς, που με την σειρά τους δήλωσαν συγκινημένοι από τη θερμή υποδοχή.

Θερμή υποδοχή για την Εθνική στο αεροδρόμιο
«Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή αυτή. Για μένα σημαίνει πάρα πολλά…», τόνισε ο Φάνης Γκέκας, ενώ δηλώσεις έκανε και ο Γιώργος Σαμαράς:

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ειλικρινά δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Ένα γκολ ήταν…», τόνισε με τον Γιάννη Φετφατζίδη να δηλώνει με τη σειρά του:

«Είναι απίστευτο το συναίσθημα αυτό. Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Θα υπάρχει συνέχεια στην Εθνική» δήλωσε, με τον Σάμαρη από την πλευρά του να δηλώνει ευλογημένος που αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια μίλησε ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος είπε: «Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν στον κόσμο πολύ μεγάλη χαρά. Εύχομαι να συνεχιστούν οι επιτυχίες. Τα παιδιά πέτυχαν το στόχο τους. Τώρα βλέπουμε τα προκριματικά του Euro 2016» τόνισε.

«Ευχαριστούμε πολύ. Κάναμε περήφανους όλους τους Έλληνες. Είναι σημαντικό ότι τους βγάλαμε ξανά στους δρόμους», δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος φωτογραφιζόταν με τους φιλάθλους και υπέγραψε πολλά αυτόγραφα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.