Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Λαλάνα η Λίβερπουλ

Ανακοίνωσε Λαλάνα η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2014 15:04
Την απόκτηση του Άνταμ Λαλάνα ανακοίνωσε σήμερα η Λίβερπουλ, με τον Άγγλο μέσο να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο, ενώ σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 31 εκατ. ευρώ.

Μετά την κατ’ αρχή συμφωνία με τη Λεβερκούζεν για τον Εμρέ Καν και την μεταγραφή του Ρίκι Λάμπερντ από τη Σαουθάμπτον, η Λίβερπουλ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Άνταμ Λαλάνα, ο οποίος σημείωσε 250 συμμετοχές και 58 γκολ με τη Σαουθάμπτον, ενώ ψηφίστηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή σεζόν.

Ο 26χρονος διεθνής Άγγλος μέσος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο, το οποίο σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα είναι πενταετές, ενώ το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 31 εκατ. ευρώ.

«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου σε μια ξεχωριστή ομάδα όπως η Λίβερπουλ. Ελπίζω να προσαρμοστώ γρήγορα και υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να προσθέσω κάτι στην ομάδα και εύχομαι να κατακτήσουμε τίτλους μαζί, γιατί αυτός είναι ο λόγος που ήρθα. Για επιτυχίες», δήλωσε ο Λαλάνα.

«Ο Άνταμ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Πρέμιερ και πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα που θέλουμε να φτιάξουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.