Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπολάνιος: «Γιατί όχι και στον τελικό;»

Μπολάνιος: «Γιατί όχι και στον τελικό;»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2014 14:43
Η πρόκριση της Κόστα Ρίκα στους «8» του Μουντιάλ εις βάρος της Ελλάδας έχει ανοίξει την… όρεξη στους παίκτες της ομάδας, με τον Μπολάνιος να δηλώνει πως μπορούν να φτάσουν μέχρι τον τελικό!

Η Κόστα Ρίκα μετά την πρόκριση της στους «16» σε όμιλο με Αγγλία, Ιταλία και Ουρουγουάη, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία της, νικώντας με 5-3 στα πέναλτι την Εθνική μας ομάδα.

Οι συνεχόμενες επιτυχίες της ομάδας έχουν ανοίξει την… όρεξη στους παίκτες, με τον Μπολάνιος να δηλώνει πως η ομάδα του είναι ικανή να φτάσει στον τελικό, ενώ πρόσθεσε πως Κόστα Ρίκα και Ολλανδία έχουν ίδιες πιθανότητες για τη νίκη:

«Κάποιοι έλεγαν πως δεν θα κερδίσουμε ούτε ματς, πως δεν θα βάλουμε ούτε ένα γκολ. Αυτό μας έδωσε κίνητρο. Ελπίζω η τύχη να συνεχίσει να μας συνοδεύει, γιατί είναι σημαντική στο ποδόσφαιρο. Γιατί να μη δούμε και την Κόστα Ρίκα στον τελικό; Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ. Σεβόμαστε την Ολλανδία, αλλά δεν τη φοβόμαστε. Το παιχνίδι είναι 50-50», δήλωσε ο Μπολάνιος.

Από την πλευρά του ο Κάμπελ δήλωσε πως ζει ένα όνειρο και ελπίζει στην πρόκριση απέναντι στην Ολλανδία: «Ήταν ένα όνειρο και τώρα το ζούμε. Είμαστε στα προημιτελικά και τώρα στόχος μας είναι τα ημιτελικά. Δεν φοβόμαστε κανέναν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.